blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, November 04, 2011

tagged question ini NAJIS!







cik sushi : tag kepada sesiapa yang membaca! boleh kan? kan?

20 comments:

Aiman Isa said...

ehhh... =.=''

takda nama Aiman..

takpe2..

hehehehehehe XD

NEPH said...

fuyooo...abis dicerita lam nie..tapi semua org memg camtu...tp ada habit masing masing la....

boley cakap...xperlu cerita lg bagus..sbb benda ni org benci dengar tapi still buat...hahaha

Atenyana said...

mane aci tag semua yang bace, wahahaha..:)

Semut Senyum said...

hahaha.... memang lucu la zureeennn ni.. i like!!

Pondok Usang said...

sangat lucu!

~Nana BamBam~ said...

ajar saya wat flash notes mcm kamu leyyyyyy ? plisssss :P

ekabukanmakcikkau. said...

yang taik hidung ni mesti soklan himmymaru haahhaa

zureen said...

aiman - hahaha.. jawab je lah.. :)

zureen said...

neph - orang soal kita kena jawab.. dah rules dia macam tu.. hehehe

zureen said...

ateyanna - hahah. nasib awak lah. sape suh bace.

zureen said...

semut - hahaha. zureen suka buat orang senyum. ;p

zureen said...

pondok usang - hehehehheheh~

zureen said...

nana - yang penting ada adobe flash cs5 ke atas. ;p

zureen said...

eka - apsal? dia mmg gemar taik hidung eh? hahah!

JaLi AshBurn said...

eee, . . . najis, . . . . . :D

mengembara di alam maya sambil tinggalkan jejak, . . .

anak itik memakan udang,
anak ayam makan ikan,
walaupun saya ni cume pendatang,
salam aidiladha dari perantauan

meh tengok sini sat :

http://jali-ashburn.blogspot.com/2011/10/best-ke-jadik-farm-boy-rahsia-zaman.html

**::CIKNUURUL::** said...

hehehe,.macam2 soklan merepek ek,.memang najis la kirenye ni,.aduyai,.

Cha Ril said...

:)kena jawab ek... huhu

Direject banyak mereject tu tak pasti pulak... hehe

Pernah je tak mandi... lalala... emergency la katakan.

Kalau boleh nak yang bertudung.. :)

Tak tau nak kata sbb diri sendiri pun belum tentu baik... :)

Tak tahu nak kata romantik atau tidak... sbb org lain yg menilainya. :)

Perkara bodoh? biarlah rahsia... huhu

Minat bola tapi tak main pun.. seorang peminat Man Utd sejak tahun 1995 kalau tak silap... sampailah skrg.. :) Glory glory Man Utd...

Masak air, maggi, goreng telur dan goreng nasi je... lalalala... yang penting sendiri masak sendiri makan.

Tidak pernah dating secara rasmi... :)

jenama ikut dan je.. yang penting simple....

sekian dulu :)

Aki said...

OK cikgu Jue, si Aki jawab sini ah.. :-p.. Ha ha ha..

1. Kalau setakat kena reject ni,cikgu Jue orang ke 86 reject si Aki.. eh,ya kah??

2. Me'reject' cara halus.. Ha ha ha.. Ada juga..

3. Biasa ja kalau tia mandi ni.. Tapi kalau bakal jumpa perempuan di tempat tu,sa mandi la.. Got the idea?? :-p..

4. mana ja..

5. comel macam cikgu jue, tinggi, rambut afro (itu si Aki tu) hm,banyak sangat la 5... Ingat diri tu perfect meh?? Relax la.. Terima ja pa yang ada.. Ha ha ha..

6. Err,cannot tell you.. Ha ha ha.. nanti ada orang muntah hijau..

7. Blogging,but I still doin it..

8. Asal tu sukan sa boleh buat,sa akan buat,dan sa berminat kepada sukan yang sa boleh buat..

9. Simple.. Apa ko mau si Aki masak?? Ha ha ha..

10. Last September.. T_T.. Tapi kalau di telefon,hari2..

11. AkiBorneo.. eh,jan ko,sa mo kasi jadi jenama tu.. :-p

orang yg tak dikenali (orang asing yg aneh) said...

erm, . . . jawab kat sini rupenye, . .
boleh kan orang yg tak dikenali nak join, . .

soalan 1 : belum pernah direject sebab belum pernah meluahkan, sekadar memendam rasa, erm, janagan meluat plak dengar ayat ni tau, hehe, . .

soalan 2 : pernah mereject sebab dia tua 5 tahun dari saya dan saya hormati dia sebagai kakak, tak mahu anggap dia yg lain dari tu, . .

soalan 3 : pernah tak mandi sewaktu sekolah rendah duluk, . . .

soalan 4 : pilihan mestilah gadis bertudung, sebab ade ciri-ciri nak jadi wanita solehah, . . . hehe berangan plak, . .

soalan 5 : ciri fizikal ? eh, ermm, . . . entah, ni kot 1. sedap mate memandang 2. tak buncit 3. berwarne coklat atau kuning-langsat asalkan jangan kulit itam 4. tak ade misai, 5. biarlah rahsia, hehe, . . . soalan ni susah macam soalan SPM tau, . . :P

solalan 6 : romantis ? tak tahu ape itu romantis, . . . tak reti kot, . . . . perkara paling romantis ialah bila meminta ampun dan restu ibu untuk merantau ke ujung semenanjung untuk membina sebuah kehidupan sambil menuntut ilmu kimia dengan lebih mendalam, kot . . . ermm tu boleh ke ?

soalan 7 : perkara paling bodoh yg pernah dibuat ialah memegang bekas asid di makmal dengan tangan kosong, lepas tu dimarahi lecturer sebab tu, . . . dulu ingatkan tangan ni kebal tahan asid kot, tapi sebenarnye tak, huhu . . . .

soalan 8 : dulu kecik2 minat sukan laga guli je, . . . dah beso minat macam2 sukan, yg utama sukan basikal, cycling, . . . .

soalan 9 : pandai masak sikit2, . . . . sardin goreng, sambal totok (sambal orang jawa), ikan masak kunyit goreng, ayam goreng kunyit, mi bandung(baru belajar), sayur bening tawar tak sedap, nasik goreng bilis kampung, burger, nasik putih, . . . ermm, . . . masak yg rumit2 tak tau, kene belajar dengan mak dulu, . .

soalan 10 : kali terakhir dating, . . . . beberapa tahun yg akan datang kot, dating dengan isteri tercinta andai masih ada nyawa, . . . setakat ni tak pernah try dating, . . . .

soalan sebeLAST : jenama kegemaran : HoNDa-the power of dream, . . :D

sori ea kalau jawapan tak best, lau tak puas, meh komplen kat sini, . . BloG SeCReT JeLi MeLeTuP DaN BeRGuGuRaN :) TQ zureen kerana sudi memberi ruang komen.

ZaroL said...

Entry zureen semua best2 and simple....seronok bila baca. senyum2 gitu kan. hehehe. =)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive