blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, November 06, 2011

salam kemaafan dari zureen untuk semua




Asalammualaikum. salam damai, salam sejahtera, salam perpaduan, salam 1 malaysia, salam ukhuwah, salam sillaturrahim, salam aidiladha, salam korban, salam sembelih, salam-bersalaman. haha.

dikesempatan ini, zureen ingain memohon kemaafan, dari hujung rambut sampai hujung kuku kaki. mana lah tahu ada yang tersinggung dengan cara zureen komen entri anda semua. ataupun ayat-ayat yang kurang senang ketika zureen berblogwalking. bukan semua orang boleh terima cara kita kan?

zureen pun nak minta maaf sekiranya ada di antara entri zureen yang membuatkan anda berasa tidak senang dan mungkin menyampah untuk membacanya. tapi, percayalah, semua itu hanya rekaan dan apa yang terlintas di dalam otak zureen. tidak berniat untuk mengaibkan dan melukakan hati sesiapapun!

zureen juga nak ajak awak semua datang rumah. ada open house ni. meh lah! hahaha. bye!

60 comments:

caliph shuriken said...

singgah braya sini.. salam aidiladha awk ^^

ZF said...

nak g la umah zureen tapi tak tau tempat...

ADfeez said...

lawanya mata... nk cungkil buleh? hahahah :P

NAZRUL AZAT said...

ces, pegi open house betoi2 baru tau, hahahaaa

syahirooAhmad said...

Salam Aidil Adha...


* hai cik.. cantik mata. ley pinjam?

zureen said...

caliph! selamat rayeeee jugakkkk!

zureen said...

ZF - xda rezeki lettewww! haha~

zureen said...

azat - awak tu, kalau ada open house laju je. ;p

zureen said...

adfeez - OMG! habis laa mata saya nanti.. awak nak wat pe? ;p

zureen said...

syahiroo - nak sewa ke nak ambik terus? heheheh

Cik tikah said...

salam aidiladha gak zureen cantiks!!!

zureen said...

cik tikah - ahaha. salam aidiladha wak.. :)

iMBobo said...

selamat hari raya haji :)

Deganshah Putra said...

Salam idul adha juga, smakin cantik aja neh hehe

~Nana BamBam~ said...

salam ....banyaknya salam..huhu

Selamat hari raya haji :)

Pondok Usang said...

tak sempat break1st.. bgn lambat.. jom lunch sama..

zureen said...

imbobo - selamat raye jugak. duit raya mana? hehehe

zureen said...

deganshah putra - haah! biasa saja lah~

zureen said...

deganshah putra - haah! biasa saja lah~

zureen said...

nana - saja nak buat entri panjang sikit tuu.. haha

zureen said...

ponok usang - nak lunch kat mana? hihi

Pondok Usang said...

jom.. tak kisah kat mane2.. Zureen banje kan..

Saiazuan said...

hmm x buat flash hari raya ke? hehehe

Si qusowt said...

nak datang!!nak hantar rombongn minang..bolee?hehe.

follow u

misTeaRed said...

salam a.adha :)

faizlaster said...

comell^^

zureen said...

pondok usang - haha. asal lak zureen yang belanja? eee.. kedekut lah~ haha

zureen said...

si qusowt - meminang? hahaha. ni kena baca entri zureen pasal peminangan ni~ ahaha

zureen said...

saiazuan - hehe. tak. sebab asyik flash je kan.. kang orang boring lak.. hehe

zureen said...

miss teared - hhehehe. thanks. salam aidiladha untuk awak juga.. :)

zureen said...

paih - malu i.. awwwwwwww~ hahaha

Semut Senyum said...

its ok lah zureen... heheh, i love who the way u r... =)

Mia Meymi said...

salam aidiladha. :p
cntik mata.. :)

NURUL ASHIKIN said...

akak datang pada hari raya ke3 ni ok ke?

zureen said...

semut - i love you tooooooooooooo!

zureen said...

mia - mata awak lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cantik!

zureen said...

nurul asyikin - raya ketiga rumah dah tertutup. kahkahkah!

Blogersha said...

wahhhhhhh....comelll..huhuhu

khairul said...

cute nya tuan rumah nie

zureen said...

sha - jangan lah~ hahaha~

zureen said...

khairul - jangan lahhh~ ;p

Aleen Sepet :) said...

comell nye :)

kim heeruul said...

singgah sini budak comel..^^

zureen said...

aleen - awak lagi3 comel!

zureen said...

kim heeruul - hik hik. mana ada. *blushing konon

Ros said...

Salam ziarah....

zureen said...

ros - salam sambut ziarah (eh? betul ke ayat tu.. haha)

Sha said...

terpikatla plk hahahaha

Phat said...

salam aidiladha

Mohamadazhan.com said...

salam idul adha =)

zureen said...

sha - hahah! mengada laaa~

zureen said...

phat - salam aidiladha juga :)

zureen said...

azhan - :) salam aidiladha..

Kumbang Jingga said...

cantiknya kulit zureen nie..pakai product ape..seyes nak tau hehe

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

salam damai...salam 1perpaduan...hehehe....santeknye die... (",)

zureen said...

kumbang jingga - zureen pakai sabun mandi je. kah! kah! kah! tak dee laa.. pakai OLAY je.. asyik tukar2 je ni.. mana yang wangi, tu laa zureen pakai.. ;p

zureen said...

boy PJ - hihi. tak ade lahhhh (malu konon) thanks~

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

o_0... malu² kucen ke malu8 zureen...

erm...sabun mandi susu kambeng yek..huhu

zureen said...

boy PJ - takdenye susu kambing.. minum susu kacang laaa sedap.. fav tuuu~

faizlaster said...

hihik

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive