blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, October 29, 2011

lelaki yang takkan dibuat menantu!

amboi, panjang tak tajuk flash tu? nak tahu? baca dan tekan sajalah.


cik sushi : hehe. semua ni sekadar pandangan ikhlas je. jangan sentap sudah~

34 comments:

~Nana BamBam~ said...

kalau saya pon da reject 1st dapat laki mcm tuh..haiyaaa..

aisya said...

i likeeee la! hehe..

caliph shuriken said...

nsib baik lulus semua syarat, hikk...

Zee.Zee™ said...

hahahaha!!
sama laa kite..
tak suka lelaki macam tu...

Atenyana said...

haha...;)

Rara. said...

lelaki pakai bra tu~ awww :P

Wilayah Sepet Kuku said...

as salam...

sama dgn sis, klu nak kuar ngan lelaki or kenal2 manamana lelaki...sure kuku tangan,kuku kaki,telinga,gigi...mesti bersih...tak yah letak inai bagai,asalkan tak panjang dan kotor...

eeiiiyeeeekkk!!!

-Incek Fik- said...

1) tak pakai spek hitam.. cek, lulus!

2) tak pakai seluar ketat sendat... cek, lulus!

3) takda rambut punk macam burung kakak tua.. cek, lulus!

4) no emo emo yang gedik.. cek, lulus!

5) bebas dari lembik dan ciri² kepondanan... cek, lulus!

6) potong kuku dan tampak kemas.. cek, lulus!

7) semuda dah cukup syarat dan boleh pinang Cik Zureen... cek, lulus dan kahwin terus!


HAHAHAHAHAAAAAA~~~

Semut Senyum said...

suke dgn blog zureen.... well, lelaki mcm2 kan.. apa pun syukur laki masa dpn cik semut semua tidak seperti yang zureen gambarkan... masih ramai yang sedap mata memandang lagi...

zureen said...

nana bambam - tapi ada jugak yang masih ada nafsu nak kapel dengan orang2 macam ni.. hhuhu~

zureen said...

aisya - i like you too sbb you like my blog. hahahahha~

zureen said...

caliph - hahah! bagusss! ;p rasanya pempuan2 lain pun macam zureen jugak kot..

zureen said...

zee.zee - haha! mana ada perempuan WARAS yang suka lelaki macam tu..

zureen said...

aten - ;p

zureen said...

rara - nampak plak nip*** dia kan? hahahah! operation tuhhh~

zureen said...

sepet kuku - semua tu sangat penting! ;p

zureen said...

fik - sila laa hantar rombongan. tu pun KALAU berani laa.. hahahah

zureen said...

semut senyum - nauzubillah kita dapat yang macam tu kan? ;p

Bang Chik said...

salam...
semua dah lulus cuma satu ja xlulus...
no1. cz sya pkai shade tp sya pkai bkan sya nk mnujuk tp nak menutup mata saya cz sya kerja tgh pnas... bla buka spek dia akan nmpk perbezaan kulit... so sya pkai la...tp sya pkai jap2 ja dlm kompleks.... klau xpkai owg pkir npa kat mata putih kat sekeling2 mata wana sawa matang...
so saya da sebab yg munasabah... so apa pendapat awak cik zureen???
promote kit... jom datang langkawi...
http://www.mrptravel-langkawi.com/

Bang Chik said...

cik zureen pkai contact lens ka??
klau pkai sila tanggal...
bg nmpk neutral n simple lg cun...
blh wat bakal bini asanya....
heheh gurau je...
nice blog nice story...

zureen said...

bang chik - haha. thanks sbb komen. zureen hanya bagi pendapat saja. kalau bang chik punya kes ni, tak apalah sebab ada alasan yang kukuh. yang pakai shaeds dalam kompleks ni bukan apa, kebanyakkannya tu macam control-control macho sikit. tak suka. ;p

zureen said...

bang chik - hehe. tak lah. mata natural tu (tipu). zureen pakai contact lens masa mau take picture ja. kalau real, tak pakai pun. jarang. ;p

amranaiman said...

celak x pe kot.. cume jgn blebihan.. sunnah tu sbnrnye :)

I am...izuan said...

hahahahahahaha!!!betul2....saya paling sokong part seluar tu..ad ajuga yang x sedar diri kaki macam kayu balak, lepastu ada hati nak pakai ketat2..


Hey nice la blog u, suka tengok kreative :D....follow sini lah..rajin2 update entri best tau..nnt boleh singgah sini

zureen said...

amranaiman - tak, dalam entri ni zureen maksudkan yang lebih2 tu~

zureen said...

izuan - saya harap awak tak macam tu :)

Semut Senyum said...

tak sabar nak bace post baru dari zureen ni...

Aku DaN SeSuAtU said...

hahaa..stuju2..lawak pun ader baca

Miss Eiza said...

setujuuu sangatttt

eLLa said...

haha.. menarik.. haha.. ingat tu wahai2 llki2 smua, jaga kbersihan..
btw, camna buat page mcm tu?

ShahzCudin said...

mujur x mcm tu..hihi..

klo kuar ngn mmber2 pastu jmpe org pki spek itam dlm mall msti ckp kuat2 "panas giler dalam ni" bg org tu terasa..tp make sure mmber2 ade 4,5 org..klo sorg2 nt kena belasah..

^_^

akULah said...

hahahahahanyaaaa mampu tergelak..byk betol org laki yang promote.. "nasib baik sy x mcm tu" kat atas2 ni...tu lagi satu ciri2 laki yg poyoss moyos..kahkahkah..ookeyh..nice flash..

Islam said...

Pls make a post related comments
Allah
Islam
Muslim
Dajjal

Islam said...

http://www.hezbuttawheed.com/component/content/article/1-displayhome/1-the-call-of-islam

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive