blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, October 27, 2011

entri khas - dijamin best (kot?)



Assalammualaikum.
Lama rasanya zureen tak buat flash kan? bukannya apa, memang sibuk dengan kuliah. lagi-lagi bila exam nak dekat ni. untuk menghilangkan rasa rindu anda terhadap flash-flash yang zureen buat, zureen dah kumpulkan semua hasil flash dalam blog ni dan buat satu entri khas untuk anda. tapi, zureen tak muatkan semua, zureen ambik 5 hasil flash yang best je. hehe. selamat membaca!

p/s : kalau ada butang or symbol 'next' kat flash tu, tekan je. baru leh page seterusnya. faham kan? :)




ENTRI FLASH 1 : KUTUK ORANG PAKAI KANTA LEKAP!

kali ni zureen nak share dengan anda hasil pemerhatian zureen terhadap orang yang pakai kanta lekap ni. 
jangan marah tau!










ENTRI FLASH 2 : ZUREEN NAK MAIN DENGAN BLOGGER


hai semua!
hahahha! saspen tak baca tajuk entri tu?
hari ni zureen nak main promo-promo blog orang,
  di samping main game dengan anda semua.
haha!
actually, zureen nak bagi mesej special punya dekat anda semua!
especially FOLLOWERS zureen!
nak tau apa mesej tu?
jom main game dekat bawah ni! hehehhee

cara main :
klik je huruf-huruf tu untuk membentuk satu ayat.
awak ada 4 percubaan je.
kalau gagal, awak dah kira 'BUNUH' zureen!












ENTRI FLASH 3 : NAK MASUK MEMINANG?

 



cik sushi : yang last tu macam hampeh kan? hahah! sila jangan maki. ;)  


ENTRI FLASH 4 : ENTRI BALAS TERBLOG.COM "BESTNYA JADI PEREMPUAN!"





ENTRI FLASH 5 : ZUREEN NAK MAIN DENGAN BLOGGER EDISI DUA!



cara main : 

drag and drop baju-baju tu mengikut kreativiti anda
permainan ni tidak melibatkan pakaian seperti baju dalam dan seluar dalam ye?


HAVE FUN! 


cik sushi : ada masa, zureen buat lagi. :)

57 comments:

muhammad amin aris said...

nice..like it.. :)

ch000tz axoera said...

hahahahaha sengal kan :p

emy|farid said...

bestttttt gilaaa mainnnnn
syokkkkk
nak lagi
nak lagi!!!!!!
mak suka u ollz. hehe

Mimi Marilyn said...

sy pun suke contct lens..hehe

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Sume best.. Suke3... ^_^

faizlaster said...

buat 1 untuk paih bleh??hehe

zureen said...

amin - heheh. thanks ye. :)

zureen said...

chootz - haha. tu laa pasal. ;p

zureen said...

emy - hahaha! nak lagi ke? insyaAllah zureen buat untuk awak nanti oke? ;p

zureen said...

mimi - sama laa kita.. :)

zureen said...

missct - thanks ye.. :)

zureen said...

faiz - nak buat yang mana satu?

✿ pink velvet ✿ said...

chanteq sgt pic zureen dlm entry ni...ajar lah camne nak pakai shawl camtu, hehe~

zureen said...

pink velvet - alamak! haha. mana ada. men hentam n pin2 je tu.. hana tajima tak jadik.. hahaha

insyaAllah zureen ajar k?

Apex said...

best!!! terbaek!! yeay!! ^___^V

Miss Eiza said...

best nya blog zureen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zureen said...

apex - haha! thanks

zureen said...

eiza - hehe. biasa je ni. ;p

NAZRUL AZAT said...

eh ppuan...apsal belog kau letop eh? tbaiikkkk laaaa :-)

Cat Is Na! said...

an an :) dress up flash tu kekeke suka suka :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

sangat suka . best :)

zureen said...

azat - mengade! biase je laa. bertabur je entri ni.

zureen said...

na - bak muka awak, saya buat.. hahah

zureen said...

ini belog saya - tenkiu so much! muah2!

shark said...

cun :)

Huda Diaz said...

yang pakai lens colourful tu confirm buta warna! tu yang boleh tersilap pasangan lens. haha

Aien Not Alien said...

bestnya...pertama kali singgah sini...


kreatif la...hihi..


salam perkenalan.. ^_^"

aisya said...

style la! =)

ayne said...

bestnya maen benda 2.. hehe :)

zureen said...

shark - sape cun? hahaha~ ;p

zureen said...

huda - hahahahha! betul jugak tu.. ;p

zureen said...

aien - salam perkenalan jugak :P

zureen said...

aisya - tqsm!

zureen said...

ayne - hehehe.. main laa lagi.. ;p

ekmal said...

nice :)

♥ shaheizny ma ♥ said...

nice ,. rajinya buat flash . ekekk

Hardy_Hunt2 said...

wah terel la wat flash...wat la tutorial,ble x?...nak belajar la ^0^

ecah said...

bestnya....cmna buat ni?kreatif n cntik..tuan blog pn chantik..hehe^^

-Incek Fik- said...

Baca dan main flash Cik Zureen dengan muka gigih dan eksaited hahaa..

Jelesnya..

Fik tak reti pon buat flash.. flush jamban jer reti~

caliph shuriken said...

terbaikk.. koleksi en3 khas versi flash ^^

zureen said...

ekmal - thanks :)

zureen said...

shaizyma - hehe. zureen rajin sebab ramai respon. thanks kepada yang suka tu :)

zureen said...

hardy - dah ramai yang suruh zureen wat tutorial.. tapi takde kesempatan lagi laa wak.. insyaAllah zureen buat ye? :)

zureen said...

ecah - :) awak lagi cantik!

zureen said...

fik - hahah! comel je flush jamban.. haha!

zureen said...

caliph - arigatouu!

Warna Warni Kehidupan said...

sweet

Aku DaN SeSuAtU said...

kreatif la zureen

jom baca kisah ini
http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/10/pensel-dan-pemadam.html

LadyBird said...

lady nak komen yg kanta lekap tu.. tp x tahu nak klik kat mane da..
salah click masuk kat sini.. xpelah.. nak komen jugak :P..

nak tanye, heliza helmi tu pakai kanta lekap ke? ingtkan original.. tp cantik.. matanya memang besar..

zureen said...

warna warni kehidupan - thanks :)

zureen said...

aku dan sesuatu - thanks wakk!

zureen said...

lady bird - haha! heliza memang mata ori dia pun dah besa.. tp dia suka pakai kanta lekap wane hitam.. tu pasal nampak lagi3 besaaaa.. hehehhe

Anonymous said...

I've been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty worth enough
for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a
lot more useful than ever before.

Feel free to visit my website smart circle directv braves

Anonymous said...

Usually I do not learn article on blogs, however I would like to
say that this write-up very pressured me to take a look at and do so!
Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite nice
article.

Feel free to surf to my web site :: social signals

Anonymous said...

Asking questions are in fact fastidious thing if you are not understanding anything fully,
but this paragraph presents good understanding yet.


My homepage ... appliance repair Valrico

Anonymous said...

Hi to every one, it's in fact a good for me to pay a quick visit this site, it consists of important Information.

Check out my web-site: Bench Craft Company advertising agencies in atlanta area

Anonymous said...

When someone writes an paragraph he/she keeps the plan of a user in
his/her mind that how a user can be aware of it. So that's why this post is outstdanding. Thanks!

My webpage :: north carolina lottery

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive