blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, October 24, 2011

entri khas untuk ANTI MAN UNITED!



saya, sebagai salah seorang wakil kepada peminat-peminat MAN UNITED, dengan ini akan membuat satu entri khas untuk mereka-mereka yang tidak berapa gemar, benci, pendek kata - Anti Man United. Bahawasanya :

1. Tottenham Hotspurs 4-1 Manchester United 1995/96 (we won the league)
2. Southampton 6-3 Manchester United 1996/97 (we won the league)
3. Newcastle United 5-0 Manchester United 1996/97 (we won the league)
4. Chelsea 5-0 Manchester United 1999/00 (we won the league)
5. Manchester United 1-4 Liverpool 2008/09 ( we won the league)
6. Manchester United 1-6 Manchester City 2011/12 (no need to mention) ;D

 GLORY-GLORY MAN UNITED :)

 cik sushi : chelsea vs. QPR pe cer? ;p

43 comments:

Gua Syed said...

:)

tarian jari said...

hahaa...sy lah org yg anti tu..!!!!sonoknyer ble MU jatuh sekali-sekala...~

caliph shuriken said...

^^

Miss Eiza said...

huhuhu..tak tau langsung pasal bola...teruk teruk lah sy ni

zureen said...

gua syed - heh. man u ke bukan man u ni? ;p

zureen said...

tarian jari - baru perlawanan ke-9 laa sayang.. banyak match lagi.. ;p

zureen said...

caliph - heh. maksud?

zureen said...

miss eiza -standard laa tu perempuan tak minat bola.. hehehehe~

Khairil said...

kalah hari ini bukan bererti kalah untuk selamanya kan?...

MisS HoNeY said...

glory glory m.u :)

faraheartbeat said...

cantik blog :)

zureen said...

khairil - betul tuuuuuuuuuuuuu!

zureen said...

honey - we stand for UNITED! ;P

zureen said...

fara - thanks :)

Cik tikah said...

putihnya anda. hahaha....

zureen said...

tikah - putih mendee? pucatttt~

NAZRUL AZAT said...

erkk..tolonglah prcaya yg sy adalah lelaki yg xminat bola, huhuuuuuuu

-Incek Fik- said...

tertinggal fakta nombor tujuh:























































7) saya gadis ayu yang merangkap kipas-susah-mati Manchester United.

;p

zureen said...

azat - omg.. ye ke? xleh lepak sama laa macam ni.. ;p

zureen said...

fik - haha. susah2 je awak puji2 saya..

*blushing*

ctk said...

xkn nk selalu menang kan...


*berpihak pd malaysia...haha

♥ shaheizny ma ♥ said...

waa.. sioknyaa tgok diorg kna belasah 1-6 .. ekkeke

Botak said...

glory² all blacks., boleh? hahahaha.,
tak minat bola..

Admin said...

orang dah tak cerita perkara yang lalu,orang nak yg skarang nih,MAN CITY...

PORUMAN said...

hehehehe ... yg ptg MU mesti tidak lemah smgt walaupun dibelasah .. nice entri dan very like it...

ADAM FIKRI said...

why always me? huhuhuhu....

Fazri said...

dari dulu saya taQ suka Mu. hihihi. i like arsenaL. the young gUnners. pemainnya muda-muda. keep spirit.

zureen said...

ctk - QPR (malaysia) ;p

zureen said...

shaheizy - bukan kena belasah.. man city memang hebat malam tu.. man united macam xmain macam selalu je tgk.. ;p

zureen said...

botak - takleh lepak sama laa. ;p

zureen said...

admin - bukan masalah cite pasal benda lalu.. tp kejadian tu berulang tau.. hehehhe no need to mention ;p

zureen said...

poruman - yes! lagipun rasanya de gea perlu banyak belajar dr van der sar kot.. masih baru.. ;p

tp, semua ni pun jadi lepas evans keluar padang kan..

zureen said...

adam fikri - macam nak beli je baju dia tu.. ;p

zureen said...

fazri - remember arsenal kena belasah 8-2 x? ;p

aisya said...

wah... smpai begitu sekali.. hehe

Saiazuan said...

go arsenal go~ xD

El said...

whaddepak, ini bedak mekap tumpah ke apa ni

zureen said...

aisya - well ;p

zureen said...

saiazuan - 8-2, remember? ;p

zureen said...

el - amboihhh! kasaqqqq naa~

wizard320 said...

yeah. glory2 manutd.

Mohd Firdaus said...

liverpool laaa cik zureen ;P

Beckhrooy said...

You never walk Alone hehe :p

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive