blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, June 16, 2011

TUTORIAL : zureen ajar anda cara mandi.

Asalammualaikum semua. hehe. terima kasih sebab sudi datang blog zureen ni oke? mesti semua pernah terserempak atau secara tidak sengaja berselisih dengan orang-orang yang kurang enak baunya. pendek kata, busuk! kalau berselisih tak apa, bagaimana kalau ketika itu anda duduk bersebelahan dengan dia di panggung wayang? dalam bas? LRT? atau lif?
zureen cadangkan supaya anda promote sikit tutorial ni sebab zureen nak ajar mereka tu cara mandi! kalau anda nak tengok atau belajar balik cara-cara ni pun, apa salahnya. hehe~

jangan lupa tekan NEXT button tu untuk baca oke?


cik sushi : tutorial ni KHAS untuk yang tak reti mandi je. hehe~

49 comments:

apik pehe said...

hahahah..seluar kecik dia kaler pink..hahah..zureen..guna tools aper untuk wat ni?flash braper?

zureen said...

apik - zureen pakai adobe flash cs5.5 je..

b0an said...

tue laki pnye..yg pompuan punye versi xder kew?lalalala

Aki said...

mantap la cikgu jue.. hehehe.. makin mantap.. ^_^.v..

zureen said...

boan - amboii.. gatai naaaa~ ;p

zureen said...

aki - hahah! tambirang laaa.. punya buruk ni lukisannn

jehanfrhin said...

kalo x pakai colgate x boley ke?? hak3 =P

Aki said...

itu flash ba maksud sa.. hahaha..

zureen said...

jehan - haahah! pakai 'morningkiss' ke?

zureen said...

aki - hahahah! mintapujiiiii.. ;p tekuyak suda saaaa...

jehanfrhin said...

hahaha.. xde la.. cakap colgate jer.. sian kat darlie, safi & yg sewaktu dgnnyer..hahahaha =P

zureen said...

jehan - colgate bayar saya untuk iklankan produk dorang.. (tipu) hahaha~

Fadzmie Mohamad said...

Uih, macam ni pula cara mandi yang betul. Haha.

Zureen, yang drawing tu kan, ko pakai tablet ka?

kisah gerhana dan jiranku

^cahaya_harapan91^ said...

cantek la...niceee..p cmna nak guna adobe tu??

^cahaya_harapan91^ said...

so nicee la zureen..guna adobe ke ni??cmna??heheh..

zureen said...

fadzmie - pakai mouse control dari lappy laa.. hahaha miskin.. teda tablet.. dulu ada.. pinjam sama coach.. suda kasi balik.. isk3..

zureen said...

cahaya harapan - guna adobe flash..

zureen said...

cahaya harapan - zureen guna adobe flash cs5.5. senang je. macam lukis2 biasa. cuma nak buat button tu yang payah sikit sbb dia main coding~

Ayie Abas said...

laa...ZUREEN nie...AJAR laa CARA2 NAK MANDI WAJIB DGN BETUL...+_+

wan_cikgumuzik said...

kain basah xde ker??? hahahhahhaaa... mandi bugil laa tuhhh... lalalalallalala

ArDy ReChiE said...

Pro eh.... Jeles sy.. haha

Terbelog said...

lepas ni katun female plk ye ki3

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ mandi pon nak kene tutorial erk? :P

apik pehe said...

owhh..cs5 tu..hehe..apik tak try lagi cs5..

zureen said...

ayie - hahahahahhahahhah~

zureen said...

cikguwan - hahahahhahahha! dah kata tak payah nak bukak seluar kecik tu! ;p

zureen said...

ardy - ko mau belajar? hehehe

zureen said...

tebelog - gataiiii naaaa~

zureen said...

pink - yang ni untuk orang yang tak reti mandi.. hehehhe

zureen said...

apikpehe - hehhehe. awak pakai flash jugak ke?

Syat0za Zai said...

reti gune flash!!! haha :D

zureen said...

Zai - hahaha! ;p pandai suda?

dyanie said...

waaa terbaik....ahhaha

zureen said...

dyanie - terima kasiii :)

alif haris said...

cara mandi wajib cmne lak ?? tolong la ajar .. haha

caliph shuriken said...

sdah maju ni.. siap ada next button tuu ^^

latest en3: Super GT kembali lagi

missnita said...

BERITA HANGAT!Rahsia penganggur mjana RM3500 dlm masa sbln.Semuanya der di sni.Jgn ketinggalan.Ramai yg tkh berjaya!

a pis of art said...

er.. er.. ok.. thanks.hehe

saiazuan said...

hahahaa ;D

Alinkiwi said...

comel je cara mandi ni..boleh praktik nh..ahahahah

samizul.net said...

Hahaha.. Macam pengalaman peribadi ja ni, keh3.

1. Doa apa yang mau dibaca tu? Doa sebelum mandi atau masak tandas? Muahua3

2. Kalau air sejuk, tuang air kat badan sekali cukup. Bukan langsung xpayah mandi, haha.

3. Guna ubat kumur2 sebelum mula mandi

4. Cuci muka dengan pembersih, pastu syampu [kalau rambut ada minyak rambut], pastu bersabun, haha

5. Aku biasa berus gigi masa dah pakai sabun n gosok2 tapi belum bilas. Bagi syampu n sabun tu meresap dulu, ehe3

6. Siap bilas, lap muka n kepala. Pakai tuala elok2, baru lucutkan boxer atau pakaian lain bg yg berkenaan [<--- oupsss, kantoiii.. hahaha]. Siap segala, baru melangkah keluar dengan penuh rasa riang dihati.. MUAHUA3!

zureen said...

alif - adess.. banyak request ni~ hehhee

zureen said...

caliph - belajar sikit2 bha.. hehehe

zureen said...

miss nita - wahh! kaya2!!!! hahaha

zureen said...

apis - hihi~ ur welcome..

zureen said...

zuan - lawak ke? hihi

zureen said...

alinkiwi - hehehe. tu laa pasal buat entri ni.. untuk dipraktikkan.. ;p

zureen said...

samizul - adadada! penjelasan yang terperinciii!

Hareez Haiqal ™ said...

Akak aja la sye wat cmni..sye da ade adobe tpi x taw gune..ajor laaaaaaaaa

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive