blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, June 16, 2011

jom MENGORAT blogger!

oke. jangan maki dulu. sebenarnya, bukan nak pakat ramai-ramai mengurat mereka-mereka ni. zureen buat entri ni pun sebab baru nak belajar flash. hahaha! selama ni reti pakai paint and photoshop je. tapi rasanya, lagi best pakai paint je kot. ahhahahaha!

sekarang, zureen nak korang teka. siapakah blogger-blogger di bawah! klik bahagian-bahagian tertentu  untuk mengetahui siapakan mereka yang sebenarnyaa!!!


klu : suka dengan muzik, bestfren abgteror, suka tengok nora elena. hihi!

klu : kalau anda terjah blog beliau, anda akan dapati banyak sangat kuda-kuda yang terdapat di situ! heheheh!



klu : seorang yang cool, suka JEPUN kot? dan suka HELIZA HELMI!


klu : sukakan kereta. menjadikan ben ashaari sebagai idola (tipu.. ahhaha!), entri terbaru pasal harga myvi! ;p



klu : suka lukis orang lidi macam yang zureen buat di atas tuu.. hehee



klu : seorang yang gagah perkasa, header blog baru dia sangat comel! hehehe



cik sushi : nantikan sesi mengorat blogger yang seterusnya!!! kalau nak request zureen untuk lukis gambar kamu lepas ni untuk entri akan datang, boleh saja!

credit to : GUA SYED atas tunjuk ajar dalam coding flash! memang terer gila dia! kalah abgteror! haha

58 comments:

Syat0za Zai said...

cantik! :D pandai plak flash! Grr!

err, kak, zai nk!! huhu

Miss Fyra said...

wahhh cm menarik, nak juga bolehhh heee :")

saiazuan said...

xtau~ haha

Ayie Abas said...

DAH SIAP PUN...KREATIFNYA ZUREEN...AYIE TENGOK DAH MACAM GAMBAR GAME DAH...BERGERAK2.
TERIMA KASIH ZUREEN...nie YG BUAT AYIE MAKIN SAYANG PD ZUREEN...OH ZUREEN...^_^

wan_cikgumuzik said...

adehhh..!! dah lebam pusat nih.. gilaaaa..!!! cikgu nak belajar natang nihhh...!!! plzzzz....!! awak kena ajar saya ok.. ini paksaan..!! HUH..!!

caliph shuriken said...

kreatif giler.. nice sesi merapu paling best, hikk...

p/s: arigatou awk ^^

latest en3: Super GT kembali lagi

zureen said...

zai - saya lukis awak untuk next entri k? hehehe.. jangan majuk2 tauu~

zureen said...

miss fyra - noted! :)

zureen said...

zuan - nak lettewwww!

zureen said...

ayie - hahaha! sori tau.. muka tak mcm jalaluddin hassn pun.. soriiii~

zureen said...

cikgu wan - hahaha! benda ni senang je.. coding tu yang susah sikit.. mcm mana nak ajar? ;p

zureen said...

caliph - eleehhh.. mentang2 ada gambo dia.. hihihi~

abgteror said...

hahahah....mula-mula puji pastuh kutuk plak....uwaaaaa!!!

RANK ALEXA ABGTEROR.BLOGSPOT.COM | BLOGGER BLOGSPOT

zureen said...

abgteror - hahahha! mana adaaa. ;p

ArDy ReChiE said...

Wow... Mcam mana ko buat tu... Sy pun mau.. huhu

Yvonne Iman Felicianus said...

saya sukaaaaa... sumil2!!

zureen said...

ardie - pakai dobe flash. hehehe coach bagi haritu.. ;p

zureen said...

iman - hihi. ko mau? ;p

Cik Azizah said...

wow kreatif!! cumelnya........

zureen said...

cik azizah - terima kasiiii :)

Cik Azizah said...

nak jugak boleh........wakaka eh eh :P

zureen said...

cik azizah - noted! ;p

Khairil said...

wah..kreatif le...syabas!!!

cunndaa said...

cepat2 ajar cunndaa pulak.... ^^

cunndaa said...

b4 ajar cikgu, ajar cunndaa dlu okey...
lalalalalaaaa

zureen said...

khairil - terima kasiiii.. :)

zureen said...

cunndaa - sediakan adobe flash. ;p

zureen said...

cunndaa - hahah! dah kena paksa ajar tu.. so, kena buka kelas tuisyen laa pasne.. ehheheh

MANKETE said...

ee.. wat apa MANKETE wat tepi jln tu, ngan kain sarung , ngan singlet je ahahahhahaha

NIce2... NAK BELAJAR JGKKKK!!!
weii wan aku dulu , aku dulu eeeheheeh

zureen said...

mankete - hahahaha! tu laa pasal.. negan singlet n kain sarung je... ;p seksiiii! haha~

shopping2u said...

erk.. comel la pulak hehe..
nok sooo

zureen said...

shopping2u - hihihi. baik! ;p

Aki said...

Cikgu Jue!! Wahh.. hebat2.. ajar ba c Aki.. :-p..

apik pehe said...

hehehe..mekasih zureen..banyak masa zureen wat semua ni ek..huhu..

zureen said...

aki - bulih bha.. hehehe

zureen said...

apik - takde laa lama sangat.. coding tu je yang lama sikit.. br belajar kan? kalau dah pandai, kejap je buat ni.. ehhehe~

Hareez Haiqal ™ said...

alaa..gajah xder pon nak gak

Hareez Haiqal ™ said...

aja la kitorg..zureen~! gajah jgn lupe..hihi

SYAF said...

hihi lama dah tak jenguk zu...
JOm join SEgmen SYAf...

zureen said...

hareez - tunggu laa. hihi

zureen said...

syaf - kmpus block blog syaf laa.. xtau nape..

hana sudradjat said...

TEKA-TEKI YG SGT SUKAR BAGI SAYA.HAHAHAHA.

zureen said...

hana - wahahhahaha! susah eh?

^cahaya_harapan91^ said...

zurenn..cmne wat tu,,nak jugak,,ehehe,,wat tutorial..plisss..eheh

Alinkiwi said...

suke laa zureen...teror wat flash....jeles3....

zureen said...

cahayaharapan - ok bha. akan menyusul. hehehe~

zureen said...

alinkiwi - hihihihi! ;p

zureen said...

alinkiwi - hihihihi! ;p

.cik yaya. said...

uihhh comel loteee..nk jugak zureen..

.cik yaya. said...

uihhh comel loteee..nk jugak zureen..

zureen said...

cik yaya - insyaAllah akan datang~

syeraheenim said...

pergggghh tereer nyerr akak wat flashh ..... huhuhuh akak minat yuna takk??? syera minat gile kat yuna ... faca akak cam heliza leee :)

MirA faRhana said...

kak, buatkan untuk saya

zureen said...

syeera - helizaaa???

zureen said...

mira - tggu next2 entri k?

~syue syada~ said...

bru snggah blog ni.. bestnya dpt belajar flash2 sume...

ajar syada !!!! hehehe

Sophia said...

camne zureen buat flash???cute sesangat!

Sophia said...

camne zureen buat flash???cute sesangat!

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive