blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, June 25, 2011

nak kutuk orang pakai contact lens jap! (tipu)

asalammualaikum! 
hai semua! 
dah lama zureen tak update entri (baru je 3 hari x update kan?)
ya lah. busy dengan minggu orientasi budak-budak junior. (evil laugh)
kepada semua student baru yang berjaya sambung belajar tu,
study dan jaga diri elok-elok oke?
  
baiklah! 
kali ni zureen nak share dengan anda hasil pemerhatian zureen terhadap orang yang pakai kanta lekap ni. 
jangan marah tau!



57 comments:

Chegu Zubir said...

hahahaha...pakai la warna hijau..hehehe

jom sertai
Komen Entry dan Dapat Ganjaran

^cahaya_harapan91^ said...

zureen..cmna nak buat katun2 tu,,ada flash tu ek?

alif haris said...

alif nk pakai warna pelangi punyee !! :D hahaha

hehe .. mcm heliza ?? hehe suke2 .. comel!

b0an said...

uit...boan nk pakai kaler kuning...hehe

zureen said...

chegu - haha! warne hijau oke.. tapi taknak laa hijau muda.. dark green sikit lawa kot.. hehehe

zureen said...

cahaya - dah ada adobe flash cs5?

zureen said...

alif - memang comel pun macam heliza.. besar je mata dia.. kan? kan?

zureen said...

boan - hahah! kalau kaler kuning ni mesti suke berak! (apa kaitan?) hahahha~

alif haris said...

haha yup2 .. besar,bulat dan comel .. haha :D

zureen said...

alif - hahaha! yelahh. kalau tengok mata mesti caiyak teruihhh ! ;p

wan_cikgumuzik said...

kih kih kih.. cikgu nk pakai yg warna warni,, kih kih kih...

zureen said...

cikgu - kih kih kih... hahahah! jangan laa.. tak macho nanti.. ;p

apik pehe said...

haha..zureen try la pakai contact lens macam sasuke dalam naruto tu..biar nampak ader kuasa sikit..hahaha

heliza tu semua dia wat nampak comel...eeeee..

zureen pon comel

Terbelog said...

nak pakai kanta hati boleh :0

FarhaNezam said...

zureen jawa meh? saya pun jawa <--bangga..

zureen said...

apik - hahha! ada jugak kakak senior jual benda tu.. tp xnak laa pakai.. hahahah! ;p

heliza memang comel..

terima kasiii apikk! hihihi (kembang kempis suda)

zureen said...

terbelog - kanta hati? nak watpe? keh keh kehhh

zureen said...

farhanezam - bukan.. zureen bangsa brunei..

Amiirah-Cassan said...

saya pemakai tegar contact lens , hahaha

Abang aku berubah :(

zureen said...

amirah - hehehe ye ke? rabun? ;p

Amiirah-Cassan said...

anu, aku beli konek lens selalu di fesbuk , hehe selamat juga setakat ini ^^

Amiirah-Cassan said...

<<sangat rabun !

ღ p!nk veLvet ღ said...

sepupu sy pakai warna kunin ... da mcm avatar laks, huh!

zureen said...

amirah - oooo... jenama apa yang lawa?

zureen said...

amirah - ngam laa pakai contact lens sbb rabun..

zureen said...

pink - kuning? mak aiii! tak pernah pakai lagi..

apik pehe said...

hahaha..sampai kembang kempis dah tu..hahaha..baper inci dah?

^cahaya_harapan91^ said...

belom ada la,,cmna mo donload ar??

caliph shuriken said...

heliza ;)

zureen said...

apik - tak terkira incinya ni..hehehe

zureen said...

cahaya - cari kat google.. yang ada patch + crack.. hehehhe

zureen said...

caliph - oke. oke. saya tau dia awek awak..hehhehe

cunndaa said...

jgn pakai yg kiri ijau, kanan purlpe sudah laa..heheheee

zureen said...

cunndaa - ce terai pakai macam tu.. hehehe

b0an said...

yeke?kaler kuning suke berak..patot rajin g toilet shari due nie..hahaha

Fadzmie Mohamad said...

Rasa macam mau pakai yang warna putih pula. Boleh ka? Haha.

# macam mana nak handle a self-centered person #

Gua Syed said...

klu cik zureen pkai kanta pembesar lg sesuai rasanya... ;p

zureen said...

gua syed - HAHAHHAHAH!

alif haris said...

terus pengsan :D haha

Nasriq said...

hik hik... kalau aku pakai warna merah... baru nampak garang...

Ratu Tak Cantik said...

:) bestnya dapat buat entry pkai adobe flash! :) cantek3!

zureen said...

alif - hahah! nak pengsan watpe? ;p

zureen said...

nasriq - hahha! yelaa.. kalau awak ngam kot pakai.. sebab gaya pun dah nampak macam pahlawan dah tu.. ;p

zureen said...

ratu - awak pun boleh buat.. :)

apik pehe said...

owohh..besar ngoti tuh

saiazuan said...

eche lawa nye mata.. ;p

zureen said...

apik - hehhehehe

zureen said...

zuan - hahah! mana satu yang lawa?

nowriz said...

suka lens color hazel.. :)

zureen said...

nowriz - wowww! selalu order mana? ;p

nowriz said...

order dari butik online ja dear.. :)

A retarded kitty said...

kan lawa pakai contact lens tu. I like red colour.

kekeke

ika said...

hahahah~ btul2...pakai yg biasa2 dah la kan? ish2...

cikida said...

ahaahahh..tak penah pakai..tapi suke tgok org pakai..cantik je kan..ehhe

acan ketot said...

hu3..
nk try kaler rainbow lak..
hahaha..

azly&iejah said...

yaaaa.....zureen juga lah paling sweet bah...;)

http//:azlyiejah.blogspot.com

Katie Jamaludin said...

blog awak sooooo.. complicated lah! but, i followed u dear

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive