blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, June 27, 2011

zureen nak main dengan blogger!


hai semua!
hahahha! saspen tak baca tajuk entri tu?
hari ni zureen nak main promo-promo blog orang,
  di samping main game dengan anda semua.
haha!
actually, zureen nak bagi mesej special punya dekat anda semua!
especially FOLLOWERS zureen!
nak tau apa mesej tu?
jom main game dekat bawah ni! hehehhee

cara main :
klik je huruf-huruf tu untuk membentuk satu ayat.
awak ada 4 percubaan je.
kalau gagal, awak dah kira 'BUNUH' zureen!




oke, sekarang.
jom KENTUT kat blog pilihan zureen petang ni!

89 comments:

ZF said...

Yeah saya dapat jawabnya... penat cuba tadi....

zureen said...

ZF - terima kasiii kerana mencuba.. hehehehe

ZF said...

sukanya.. nak main lagi.... nanti wat lagi tau...

Fadzmie Mohamad said...

"saya sayang kamu bah"

Hahaha. Nice2. Kalau kasi panjang lagi tu ayat, baru ngam. Hahaha.

ZF said...

btol tu baru mencabar sikit...

zureen said...

zf - ni baru mau terai-terai saja ni.. hehehehe

zureen said...

fadzmie - hahaha! baik2.. nanti zureen buat satu perenggan.. hehehehehhe

ZF said...

Zureen ni mesti belajar flash kan???

zureen said...

zf - hahhaa! noted! ;p

ZF said...

ZF suka blog Zureen ni lain dari yang lain... bestkan kalau zf pown ada ilmu macam zureen ni gak......

zureen said...

zf - wahhh!!! ye ke? terima kasii ZF! tak sangka ZF cakap macam tu.. bagi zureen, blog zureen ni biasa saja..

Tieyha said...

'saya sayang kamu juga bah' hehe;) nice word ..

FarhaNezam said...

saya pun sayang kamu bah HAHA..

Ok walaupun dapat jawab sudah kenapa aku masih main ni? kesiukkan sudah hihi zureen buat panjang2 sikit baru best!

zureen said...

tieyha - haha! terima kasiii sebab sayang sayaaa.. ;p

zureen said...

farhanezam - hahha! lucu juga tuuu.. ;p bha, nanti zureen buat panjang2 sikit oke?

ღ p!nk veLvet ღ said...

give up~
saya sayang kamu ... hahaha...last tuh maleh try dah ... kang byk kali laks zureen MATI, hahaha~

alif haris said...

saya syg kamu bah :D

alif dah selamatkan zureen dgn sekali try je taw .. hebat tak :D
hehehe

zureen said...

pink - banyak kali terai?

zureen said...

alif haris - hahah! wahhh! tahniahhh! terer jugak dia! ;p

caliph shuriken said...

yeaah berjaya stlah 3 kali cuba.. sori awk kna gantung byk kali, hukk...

latest en3: ada apa dengan botol mineral

FarhaNezam said...

saya study kat ipg gaya.. kenapa? study kat ipg juga ka?

zureen said...

caliph - uwaaaaaa!!! 3 x?? banyak gilaa teraiiii~ hahha

zureen said...

farhanezam - iyaa.. ipg keningau :)

b0an said...

alaaa...senang benor tue..cbe wat agi payah..hehee...

zureen said...

boan - hahaha! berapa kali terai? ;p

Gua Syed said...

:) Good improvement.. Bangga dgn kamu.. hihi.. yg pnting kamu xtergantung td.. cuma kuar muke comey tu jer.. :)

Nasriq said...

errrr... otak tak berfungsi...

zureen said...

gua syed - terima kasii atas tunjuk ajar kamu ya? :)

zureen said...

nasriq - hahaha! xdapat jawab?

Fahmi Mustakim said...

hehe..punya lawa..

saya sayang kamu juga :P

alif haris said...

hehehe .. mest la hebat ..

tgk la sape kwn die ..
si cegu zureen la kan ^^ hhehe

Terbelog said...

penin sikt
tgk jwpn kat komen la
sy syg kamu bah
ha3

b0an said...

alaa....1* kali jew..hahaha

zureen said...

fahmie - terima kasiii ;p

zureen said...

alif - hihi! memang hebat laa awak! yang lain mesti ada 'mati' hahah~

zureen said...

terbelog - tipuuuu! hahahah

zureen said...

boan - hahahha! xleh lawan alif haris laa cenggitu~ ;p

cucu umie said...

yes xdpt nak main permainan itu..broadband ayie xdpt support..sedihhh

zureen said...

cucu umie - hahaha! henpuk je berukband tuu~

b0an said...

bkan xnak lawan...bleh jew..tertibe ade kucing men tekan2 mouse tdi...tue yg banyak kali terbunuh zureen tue..haha

b0an said...

bkan xnak lawan...bleh jew..tertibe ade kucing men tekan2 mouse tdi...tue yg banyak kali terbunuh zureen tue..haha

zureen said...

boan - tipuuuu ;p

PeRmAtA bIrU said...

hahahah...suks2 dapat jawapan...:)

nowriz said...

sayang awak juga! lalalala..

Ikmalia Anindita said...

aku tau jawabannya....
aku juga sayang zureen :)

zureen said...

permata biru - hihihi~

zureen said...

nowriz - saya tahu tu.. ecececceeee

zureen said...

ikmalia - haha! terima kasii :)

b0an said...

laaa...xcaye..cbe tanye kucing boan..hehe

D`littleye said...

heee.sayang kamu juga!:D

aMiRaH said...

saya sayang kamu bah.. sekali jawab je tadi! yes!>.< tanpa segan n silu.follow awk..

CALL ME NEPH said...

SAYA SAYANG KAMU ZUREEN

Wanie said...

pandainya, anak sapa la ni..hehe

saya sayang kamu bah..:)

nak lagi, ade tak?keke

zureen said...

boan - mengada!

zureen said...

d littleye - heheh! sayang kamu bhaaa! :)

zureen said...

amirah - wahhhh! terer kamu ya? ;p

zureen said...

neph - hahah! :)

zureen said...

wanie - hehe.. later zureen buat lagi :)

syira said...

saya sayang zureen juga bah..
sayang ketat2..hehe

zureen said...

syira - muah2!!!!

cikida said...

yeahhhhh,,sonok2.ehhe

soooooour said...

<----lol...dengan penuh semangat mencuba....

zureen said...

cikida - hahah! terima kasihh kerana sudi mencuba :P

zureen said...

sooourrr - hahah! ;p

Cik Purple said...

dapat! 1 kali jak terai..hihi..:)

saiazuan said...

pe benda ni zureen? hatoi~ nk join..ehehe

sape suka race??? http://eleventx.blogspot.com/2011/06/lets-race.html

cpahniza said...

hehe..sayang kamu jugak!

saiazuan said...

blur~

sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

NuSaNa NoSa 91 said...

opsss~ terbaca komen dulu.. so, zureen xkena gantung la.. hihihi~ ^_^

Ariez Hazaril said...

haha..cumil mcm orgnya..nasib dpat jawab..XD

azly&iejah said...

sayang kamu juga bahhhhhhh!!!!:)

azurin ramli said...

"SAYA SAYANG KAMU BAH"

kiki.best lah,rasa main byk kali.
eh eh,nama kita sama lah.tp i tk suka sushi sgt pun.hehe ;)

zureen said...

cik purple - hahah! tahniah!

zureen said...

zuan - baru mau join ka? hehe

zureen said...

cpah - tenkiu sayang! ;p

zureen said...

nusana - main tipuuu! haha

zureen said...

ariez - jangan bha.. malu saya.. ;p

zureen said...

azly - terima kasiii ;p

zureen said...

azly - terima kasiii ;p

zureen said...

azurin - nanti saya buat game banyak2, awak main oke? ;p

tasya safri said...

yay!! dpt jawapannya.. hehe..

zureen said...

tasya - tahniah! :)

Zharif Azis said...

x tau mcm mna nak maen =_='

muahahahaa :)

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

huhu....byk kali gak baru dapat jawapan... sempat mati dulu baru diselamatkan...hihihi...sorry :P bukan orang sabah baa....

Nur Raihana Baharuddin said...

suke main game kt belog neyh..
hehehe <3

Gadis Pemalu said...

yah! dah dpt jwab.. "PANDAINYA! anak sapa laa ni?"
alamak! kembang kempis idong ni.. hehe, sukalah.. bila bosan saya sellau singgah sini.. buat la bnyk2 game lgi ye

Anonymous said...

This is the right site for anybody who really wants to understand this topic.
You know a whole lot its almost hard to argue with you (not
that I personally will need to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic which has been discussed
for years. Wonderful stuff, just great!

my site - subzero refrigerator & appliance repair tampa

Anonymous said...

If some one needs expert view on the topic of blogging then i advise
him/her to go to see this website, Keep up the nice job.

my web page - social media marketing

Anonymous said...

I enjoy looking through a post that can make men and women think.

Also, thanks for allowing me to comment!

Also visit my web blog Bench Craft Company advertising jobs online

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive