blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, May 30, 2011

idea entri = kutuk cikgu

bila dah cakap pasal entri TAHI, zureen nak share idea lagi. sape-sape yang tak boleh nak pikir idea bagus tu, boleh laa buat entri seperti di bawah. hehe.





haha. agak-agaklaa kalau nak tulis entri tu kan? kalau boleh pasal kutuk mengutuk jangan sesekali publishkan. tak elok. kang orang yang kita kutuk tu tiba-tiba lak komen macam mana? tak ke cari bala tu. tak payah tulis, bagi tau terang-terang lagi bagus kan? 

cik sushi : kalau sape nak cakap pasal cikgu ke ape ke, baik tak yah. tak berkat ilmu. kan?

8 comments:

Muhamad Dinie said...

hahah..x baek lorh ktuk cikgu..hee

miss.Addin said...

betul2 ! nanti ilmu tak berkat :)

follow kamu :)

zureen said...

addin - tq~ :) folo kamu balik! :P

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha! sy pon penah wat entry marah2 sumone (bkn cikgu), last2 sumone 2 bace, trus tuka url, muahaha~~

zureen said...

pink velvet - hahahha! nakal kamu ye? ;p

abgteror said...

woit....abgteror tak terlibat dalam ini gambar....kekekekekekek

zureen said...

abgteror - hahahha! wek!

Q said...

zaman sekarang ni cikgu pun jadi blogger tau. huhu..

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive