blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, May 30, 2011

sumber idea entri = tahi

zureen nak kongsikan ilham yang zureen dapat semalam. sebab dah lama tak perah otak - cari idea nak buat entri kan? haaa.. hambikkk!! idea baik punya dari zureen untuk anda! haha. untuk pengetahuan semua, zureen lukis benda ni pakai paint je. tak payah tanya pakai software apa. ahhaha. (menyampah tak? ;p)

baca untuk mendapatkan idea bernas dari zureen untuk blog anda. hehe. (ketawa jahat)





cik sushi : amacam? oke tak?

12 comments:

marionette.life.goes.wrong said...

Ok, sangatlah membawa pengajaran yang baik? Hahaha pa pun nice drawings!

zureen said...

clare - hahahah! ni memang habis ilham suda ni.. nda dapat pikir lain suda.. hahaha tq!

Syat0za Zai said...

hahaha! pandai akak lukis =D

izzysabki said...

mana gmbr 2..nak tgk:P

rayenyson. said...

nice drawings . hahaha .
jum join sy pla .
http://blackouts2dio.blogspot.com/

zureen said...

izzy - hahahh! nakal! week!

zureen said...

syatoza - kalau sudah orang art, takkan x pandai sikit2 kan? ;p

zureen said...

ray - suda folo :)

diana said...

gamba najis pun nak bubuh dalam blog..
blogger tegar tu..
hahhaha

zureen said...

diana - haha. tahu xpe. dah takde idea nak letak ape kan? ;p

e r a a r u s b e r r y said...

hye zureenn . mata kiutt . hehe . wsb geng nih . jum join contest sy yukk http://eraarusberry.blogspot.com/2011/05/contest-si-kecil-comel-gambar-edit_28.html

zureen said...

erra - hihi. mana ada bha. besa2 jak ni. bha2. insyaAllah zureen join ya? :)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive