blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, May 29, 2011

HARAM JADAH BETUL BLOGGER NI!

memang kurang hajar bin nak mampus blogger ni! zureen sangat-sangat tak suka! dia tu dah laa newbie, berlagak pulak tuh! ada kaa patut buat entri-entri pasal blogger lain pastu kutuk-kutuk!!! zureen tak pernah pun nak kutuk-kutuk blogger lain macam dia ni.

lagi satu blog dia memang tak menarik langsung! blog dia punyalaa berat! nak loading pun susah! bila follow, suruh zureen follow balik. bila tak follow, dia kata dia nak unfollow zureen plak. haram jadah betul!!!! blog dia bukan hebat sangat pun. penuh dengan maki hamun saja. bek tak payah baca! eee.. kalau jumpa laa blogger ni, memang siap zureen lipat-lipat!!!

selain tu, blogger ni jugak boleh tahan gediknya. so, paham-paham lah, blogger ni bukan lelaki, tapi perempuan!!!

nak tahu blog mana? klik INI!

8 comments:

Syat0za Zai said...

errk,, ntah! dah la sllu letak gambo besaq2 kat entry! boleh mati sakit jantung kalau atuk pakcik gtk!! hjahaha xD

zureen said...

zai - eleh! perli! mencikkkkkkkkkkkkkkkkkkk! hahah~

sweetandspicy said...

LOL. biarkan saja org mcm ni.. buang karen sja kalau mau marah.. kalau dia unfollow, ada 100 lg yg boleh follow. kan :) btw I "love2" things going on in ur blog :)

zureen said...

sweet n spicy - hahahha! tak2. u tak klik link tu lagi.. heh~

roti cicah teh said...

page not jumpe...la zureen...

zureen said...

roti - haha. dah ada tuuu

wunny said...

hahahah.. xley bla...igtkan btl2 da td... :):)

zureen said...

wunny - hahahah! ;p

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive