blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, April 24, 2011

siapa menang topap rm 10?


salam.

zureen tak berapa nak sihat hari ni. lepas tengok bola semalam, Sabah Vs. Selangor, rasa mual, muntah-muntah, pening (simptom apekah?haha). tak adalah. demam biasa saja. demam rindu konon.

sebelum kita terus kepada pengisian tajuk di atas, zureen nak cakap sikit pasal pengadil perlawanan bola sepak semalam. memang sangat-sangat tak puas hati! rasa mahu turun padang dan tumbuk saja muka beliau. tapi, biasalah, adat perlawanan. ada menang, ada kalah. tulaa rasa nak demam terus tu.

haa. pasal lama tak update, sekarang ni zureen dekat Kota Kinabalu. cuti-cuti release tension. hehe. assignment dah tak ada dah. tunggu exam saja lagi.

zureen rasa zureen demam ni sebab rindu dekat abang handsome kot? haha! mengada kan? si abang handsome pergi Melaka. ada selection pemain bola untuk wakil SIPMA. dengar-dengar, dia sorang saja dari Sabah pergi selection tu. saya doakan awak dapat oke? :)

baiklah! kita terus kepada pemenang bagi pencarian follower zureen yang ke-500!! seperti yang sedia maklum, zureen tak boleh tengok follower zureen macam kat SINI. so, zureen cari alternatif lain dengan membuat keputusan berdasarkan naluri zureen. ceyy! sebenanrnya dia ni macam confident saja menang. so, maybe dah rezeki dia kan? bagi je lah. kepada yang tak berjaya tu, next time zureen bagi secara random pula oke?

pemenang bagi pencarian follower ke-500 ni bakal memenangi :
1. pakej makan sushi di 'sushi king' bersama zureen (tipu je)
2. pakej menonton bola sepak Sabah vs. Kelantan next month (tipu je)
3. topap rm10 (yang ni betul)

dan pemenangnya adalah :

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jom terjah!!!!


yeay! tepuk amai-amai untuk beliau. okaylah! kepada beliau, zureen nak ucap tahniah dan sila contact email zureen untuk ambill hadiah anda ni ye? :)

luvbabyreen@yahoo.com
or
luvbabyreen@gmail.com


cik sushi : saya tak pernah menang contest. haha!

8 comments:

tokwan muda said...

huk aloha....tokleh...sia2 jerk...hohoho=P

ADfeez said...

alololo.. comelnya gmbr.. hahhaah..:P

zydande said...

aik..amcm pulak mau menang nih?

zureen said...

tokwan - hahhaa.. bukan rezeki laa tuu..

zureen said...

adfeez - eee.. janganlaa puji-puji.. haha!

zureen said...

zydande - haha. follower ke-500 ja ni.. ;p

Alfian J. said...

Yeahhh! Blog saya menang topap rm500..:)

zureen said...

alfian - bg nombor d email ya? hehe

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive