blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, April 20, 2011

rindu dekat zureen tak? (menyampah gila kan?)

salam.
hehe. terima kasihlah kepada yang rindu dekat zureen tu ye? (menyampah gila kan?) haha! okelah. untuk mengelakkan anda dilanda kerinduan yang terlampau terhadap zureen ni, leh tenung gambar kat tepi tu lama-lama. haha. tapi jangan laa sampai tak makan oke? (menyampah gila kan?) bukan zureen sombong, atau malas nak update selalu, masalahnya, takda modal nak update lagipun agak bz dengan assignment. tambah-tambah lagi bila nak dekat-dekat exam ni. harap anda semua bersabar oke? insyaAllah, zureen akan mengupdate selalu. ceyy! jawapan macam artis lak. (menyampah gila kan?)



apapun, terima kasih di atas sokongan anda semua. khas untuk anda, zureen buat widget tu sendiri tau. memang hodoh. tapi, sangat bermakna. (menyampah gila kan?)


cik sushi : suka heliza! (takde kena-mengena dengan entri) =.=''

8 comments:

^cahaya_harapan91^ said...

zureenn,, cmana nk wat widget gtu??nak2..heheh..

zureen said...

cahaya harapan - tutorial bakal menyusul. tunggu! haha :)

Sasa Al-Sharif said...
This comment has been removed by the author.
Sasa Al-Sharif said...

rindu-rindu. hehe

baru aja kenal

zureen said...

sasa al-sharif - haha! mengada!

hamzah ian said...

blog anda cun.. camne buat? ajar

zureen said...

hamzah nak belajar yang mana satu?

^cahaya_harapan91^ said...

ok..im waiting..<3

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive