blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, April 20, 2011

cerita lucah pengantin vs. lubang nikmat! WTH?

salam.



okaylah. zureen direct to the point saja. entah macam mana ada pembaca blog  yang search keyword ni dekat blog zureen. haha. mula-mula zureen rasa lawak, lepas tu zureen terfikir "blog aku, blog lucah ke?''. ades. yang keyword pertama tu : CERITA LUCAH PENGANTIN!!!

tak tahu menahu pun pasal ni. haha. kahwin pun belum, asal lak nak story-story pasal benda ni kan? haha. maluuuu!!! ish. nak search pun, taip elok-elok oke?

yang keyword kedua : LUBANG NIKMAT!!! mula-mula otak dah kuning dah. seriously! terus fikir benda tu. Astaghfirullah. ish-ish. =.='' tapi, untuk tidak memastikan kepala otak ni tak fikir dan terus imagine benda yang bukan-bukan, zureen sedapkan hati saja dengan menyatakan lubang tersebut lubang jamban ke, lubang tikus ke, lubang hidung ke. kan nikmat lubang hidung tu. ye tak? haha.

baiklah. dah-dah cite pasal lucas ni. ish-ish. tapi korang rasa, siapa yang selalu search keyword macam ni? lelaki ke perempuan? heh. kita nantikan keputusannya di entri akan datangggggg!!!


pose ala-ala heliza helmi. hehe. menyampah x?

cik sushi : dah dapat pemenang topap rm10. sila bersabar ye? hehe.

6 comments:

Rozuan Ismail said...

sangat merapu dan merepek,,kadang2 tak faham dengan keywords nih

zureen said...

rozuan - ye ye! saya setuju!!!

zacky ~786~ said...

adehh.. lubang nikmat tu lubang jamban kot :P

zureen said...

zacky - bahahhahah! tu laa pasal.. mmg nikmat lubang jamban tu.. heh~

alyrds said...

bahaya tul entry ni... hehe, tp nice la 'setting' blog kamu. macam guna flash dah!....

zureen said...

alyrds - hehe. :) mana ada guna flash. ;p

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive