blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, April 27, 2011

i love you WSB! bukan WASABI!

Salam. hehe. kali ni entri pasal sabah. bukan nak bagitau atau mempromosi tempat-tempat menarik. tapi nak cerita sikit pasal WE ARE SABAHAN BLOGGERMANIA (WSB). hehe. bila dah tak ada assignment ni, zureen rasa tertarik nak membuat logo kreatif yang dianjurkan oleh admin WSB. memang kreatif gila laa mereka-mereka ni semua. kalau nak tengok logo yang mereka buat, klik SINI.

so, zureen pun nak juga join benda ni even ianya bukan contest. heh~ kenapa join?
1. boleh up traffic
2. boleh tambah follower
3. nuffnang! haha~
4. tambah kawan
5. meluangkan masa dengan benda yang berfaedah.


kalau ABANG BEN kita up traffic beliau dengan membuat segmen, zureen taknak laa nak buat segmen juga. takut tak ada orang nak join. wahaha!

nak tengok logo yang zureen buat?
.
.
.
.
.
.
.
.
.


sebelum warna dan letak dialog

kalau keseluruhan jadi macam ni. heh~
bab JODOH tu tak boleh blah!
hantu tu tak boleh blah!
tengok tudung purple tu! siap promo lagi kan? hihi
kejadah anjing cakap macam tu? haha!
nuffnang? masih 50 sen! hoho.
sudut pandangan lain
tengok menatang kuning yang marah tu! haha~



cik sushi : saya cinta WSB

2 comments:

PAKCIKexpert said...

terer...

zureen said...

pakcikterer - haha! biasa saja.. ;p

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive