blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, April 25, 2011

hafizzainal's contest - senyuman mahal





fuh-fuh. nak update lagi! kali ni nak join contest senyuman paling mahal. haha! mengada kan? takpelah. nak support rakan-rakan blogger kita yang buat contest ni. lagipun, cambest saja contest ni kan? oke-oke. kalau anda berminat, bileh klik SINI untuk tengok syarat penyertaan.



cerita sedikit pasal gambar?
gambar ni zureen saja-saja ambil time lepas selesai watikah pelantikan JPP. kalau nak judge, kena tengok dari mata dulu baru senyuman oke? hahhaa!


zureen nak tag mereka ni sebab senyuman mereka sangat menawan oke?
nieja (lagi..hahha)

bye!

5 comments:

~NieZa~ said...

adehhh...knpa bla ko tag nma aku seja, aku mcm ada rasa aura terpanggil p blog ko?hahaha
:p
btw, tq tag sy ^__^

zureen said...

nieja - haha. senyuman anda menawan :)

Imelda Esther said...

Haha. Senyuman zureen menawan. Tercair hati melihat :)

Imelda Esther said...

Haha. Senyuman zureen menawan. Tercair hati melihat :)

zureen said...

esher - adada. tercair kunun bha. haha

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive