blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, April 25, 2011

contest blog saya smart (rm150!)


klik BANNER untuk ke blog beliau!




okelah. walaupun tak pernah menang, zureen try lagi laa join contest ni sebab hadiah dia lumayan! nak tahu apa hadiahnya?
tempat 1 : rm150 
temnpat ke- 2 : rm100 

wah-wah. memang mata duitan laa zureen ni kan? haha. cuba nasib. kot-kot ada rezeki ye tak? lagipun, blog zureen ni smart kan? kan? kan? haha.  

nak tag (sebab dorang ni mata duitan jugak. hihi):
hani
wana
telor
nieja

cik sushi : tak menaruh harapan tinggi. selalu takde nasib. heh~

9 comments:

Rozuan Ismail said...

mana link blog dia.nak join gak

zureen said...

rozuan - ada kat entri tu.. kat 'klik sini'

no_answer said...

mane ?
ta jumpa pun ?

no_answer said...

mane ?
ta jumpa pun ?

zacky ~786~ said...

gud luck !!

Haniey.Daniella said...

ahahaha..mna taw hani mata duitan ni..hahaha

zureen said...

no answer - alaa.. klik je banner tuu :P

zureen said...

zacky - terima kasi.. :P

zureen said...

hani - hahah! zureen tau tuuu.. :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive