blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, December 25, 2010

tag untuk pelanggan setia kedai sushi :)

thanks kepada saudari nadia kerana tag. kebetulan sangat bosan hari ini. :P


apakah hobi anda ?

-surfing
-shopping
-main badminton (wakil peringkat negeri tau~!)
-karaoke
-dance!
-MAKAN!

senaraikan tempat yang anda ingin pergi ?

-KOREA
-jepun
-paris
-hawaii
-beijing :P

sikap positif dalam diri anda dan anda bangga dengan sikap itu ?

1. PERAMAH
bangga? tak laa sangat. sebab sikap zureen ni kadang-kala tidak menyenangkan pihak lain. contohnya, si abang sushi. sometimes, dia tak boleh terima yang zureen ni mudah bergaul. maybe, beliau rasa tergugat. tapi kan, benda ni dah sebati dalam diri. tak boleh nak ubah. zureen memang jenis yang friendly. ke'friendly'an itu hanyalah untuk membina hubungan sesama manusia. maksudnya, sebagai kawan laa kan? tak lebih dari itu. sumpah!

2. SUKA BINATANG
bangga? taklaa. dah memang macam ni. zureen tak boleh tau tengok kucing sakit ke, ape ke, memang rasa simpati je. sehinggakan zureen boleh bercakap dengan haiwan tersebut. bukan gila, dah memang macam tu. =.=''

lagi satu, semut-semut yang lalu-lalang bawa makanan untuk permaisuri mereka pun zureen beri laluan tau. tak sampai hati nak pijak. kecuali lipas! haha!


sikap negatif anda dan pendapat anda?

1.KUAT TIDUR.
huhu. even dah kunci jam pun tetap susah nak bangun tidur. satu je yang boleh buat zureen terjaga iaitu suara mama! haha.

2. PANDAI MASAK.
eh? pandai masak pun negatif? haha. memanglah negatif. kemahiran memasak itu tidak selalu dipraktikkan! faham tak? okaylah. senang cerita, pandai masak tapi malas masuk dapur. haha. kepada bakal suami, jangan risau, zureen tahu masak. lepas kahwin nanti rajinlah zureen ni masuk dapur. jangan risau ye? :P


tag sekurang-kurangnya 5 blogger ?

antara pelanggan tetap kedai sushi zureen :

-caliph yang suka tuan sushi. haha!
-ezmaliza pelanggan baru kedai sushi
-abang teror yang selalu minta sushi free
-afiq bukhari yang ambik bau sushi je.
-sukeaty yang sesat ke kedai sushi

 

10 comments:

Muhamad Zaki Zafir said...

sy pun tak suke lipas.kalau cicak saya kejar smpi dpt.tp lipas,urgh.kaki dia byk sgt,geli. :D

zureen said...

zaki - yeke? alaa.. kalau ada lipas depan mata kite nant mesti awak yg lari dulu kan? haha!

Afiq Bukhari said...

haha yg amek bau shushi je? zzz ;p

thnks~! nnt afiq buat k :D

caliph shuriken said...

arigatou tag ni, save dulu ek.. nti2 sy wt ok ^^

p/s: awk suka sushi tp pilih korea compare dgn jepun? hukk...

~eZmALiZa~ said...

opss...ezma kene tag la..hahaha.. :D yer..ezma la pelanggan baru kedai sushi zureen nie..mcm mane tau ezma suke sushi??hehe.. :D btw, thanks taw tag ezma.. :D

zureen said...

afiq - yelahh.. x pnah beli pun kann.. hahaha

zureen said...

caliph - sbb korea pun ada sushi ape.. kan? kan? :P

zureen said...

ezmaliza - awak suke sushi jugak?? wahh! kita geng!!!

tsaicoutic tranmorphersys said...

mai byar sushi'tag'..da expert jaln nk mai kdai sushi..kahkah

zureen said...

tsaicoutic - wakakakkkk~

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive