blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Tuesday, December 07, 2010

TAG from fiza! jom tengok!

Tag ni dari sedari fiza! jom terjah blog dia!

1. Adakah anda rasa anda hot?
tak. hihi.

2. Update wallpaper yang anda guna sekarang.

KLIK untuk BESAAARRRR punyeeee

3. Cerita pasal gambar ini.
haha.. gambar ni? em.. gambar yang zureen take pakai webcam. itu je. haha.


4. Kali terakhir makan pizza?
Dah lama! insyaAllah, esok makan pizza! yeay!

5. Lagu terakhir anda dengar?
LAGU JEPUN : Yamapi - Loveless (message ringtone) haha!

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ni?
tengok bola : Malaysia vs. Laos

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
ma. (hehe)
nong. =.=''

8. Tag 5 orang.
encik boloque
silah
nieza
nadia
ahli WASABER!

9. Siapa orang no 1 dengan anda?
kawan balas-balas komen kat blog. haha~ terjah dia jomm!!

10. Katakan sesuatu kepada orang ke 5.
i love SABAH!

11. No 3 ada hubungan dengan siapa?
kami sekampus. hubungan sebangsa mungkin. :P

12. Bagaimana pula dengan no 2?
kawan zureen. new friend yang kata muka zureen macam stacy! haha.

13. Kata-kata cinta kepada orang no 4
lelebiulahh nadia! haha

14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag.
kawan berblog
comel-comel
blog mereka lawa
mereka HOT!

2 comments:

~NieZa~ said...

thanx tagging me!
(^_^)

zureen said...

kaka nieja - wo worries! :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive