blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Tuesday, December 07, 2010

CONTEST : mimik muka menarik

chak? comel kan? ;)


hehe.. gadis comel di atas merupakan pengasas contest ni! yes! klik gambar di atas untuk terjah!

baiklah, oleh kerana rajin, zureen nak kongsi jugak syarat-syarat nak masuk contest ni :)

1. blogger yang berwarganegara malaysia sahaja, tak kira jantina. :)

2. mesti menjadi follower kat blog cik cikin yang comel tu

3. tak kisah nak masukkan pic mimik muka macam mana. tapi, cik cikin kata, mimik muka yang paling menarik, akan menjadi pemenang!

4. buat entri pasal contest then cerita sikit pasal pic awak-awak semua..

5. picture MESTI la gambar korang sendiri. combine pic banyak-banyak pun boleh (edit ikut suka pun bolehhh..)

6. pic perlulah menjaga adab dan tatasusila.

7. lepas dah buat entri, jangan lupa pula post kan link entri kat comment cik cikin.

8. ouh yer, jangan lupa letakkan banner kat atas tu, pada sidebar blog awak-awak dan make sure 'link'kan ke entry contest ni.

9. tarik tutup adalah pada : 25 DISEMBER 2010

10. . tag contest ini kepada 3 sahabat anda! if lagi ramai, lagi oke!


----------------------------------------------------------------



okay. sepertimana yang anda lihat, di atas merupakan gambar zureen yang zureen pertaruhkan untuk contest ini! yes! haha. apa nak cerita pasal gambar ni?
okay.

first, zureen ambil gambar dengan gitar ni bukan aksyen tahu? zureen memang reti main gitar. hehe.
second, zureen suka ambik mimik muka yang hodoh macam di kolum ke 2, baris ke 2. haha!
third, time tengah ambil gambar ni, zureen nanyi lagu jason mraz- i'm yours
fourth, time ni jugak zureen pakai jersy MAN UNITED. glory-glory!!!
fifth, zureen suka gambar ni walaupun anda tak berapalaa nak suka sangat. haha. =.=''

tag kepada :
nieza lagi
firdaus
chuu
wan hazel
ahli WASABER!

*pssst cik cikin, saya letak banner awak kat ruangan contest. blog zureen takde sidebar. harap penyertaan ni boleh diterima :)

4 comments:

Haa Fakihah said...

pandai maen gitarrr ea?

zureen said...

akak fakihah - haha. pandai!!! nak zureen nyanyi lagu ape? hihi

Haa Fakihah said...

hehe. lagu zee avi tuuu. btw comel la mimik2 muka zureen. heee.

zureen said...

akak fakihah - haha! buleh2!!! :P tq kak.. biase jeeee.. ngeee~~

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive