blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, December 15, 2010

BBPM : tergarunya! opss! terharunya!

Klik GAMBAR untuk mengundi. INGAT! PILIHAN 8 NO 285! hehe



oh-oh.
sebelum anda baca, biarlah anda baca post ini dengan nada sopan kerana pada ketika ini zureen menaip dengan sangat lemah-lembut dan sopan-santun.

asalamuualaikum semua pembaca blog zureen yang HOT.
sebenarnya, post ini adalah untuk memberikan penghargaan kepada mereka-mereka yang tidak putus-putus mengundi blog zureen dalam 'Blog Baru Pilihan Malaysia 2010'. ya. sangat-sangat tergaru terharu sebab zureen sendiri tidak sangka ada jugak pengundi-pengundi blog zureen. terima kasih daun keladi!

''saya undi awak sebab blog awak unik!''

''saya suka blog awak sebab ringan! hehehhehe''

''saya undi blog awak pun sebab saya rasa awak layak ke peringkat seterusnya''

''saya suka awak. tulaa saya vote awak''

''saya suka love-love tuu''

oh-oh lagi sekali. walau apa alasan anda nak undi blog zureen pun, zureen tetap berterima kasih. tergarunya terharunya! walaupun tak konfom lagi layak, zureen tetap nk berterima kasih! terima kasih kawan-kawan!

zureen jugak nak mengucapkan terima kasih kepada abang ben dalam melaksanakan segmen Kempen Blog Baru Pilihan bersama Ben Ashaari sebelum undian dibuka. sejujurnya, segmen ini sedikit sebanyak membantu zureen. terima kasih abang ben!

kepada anda semua, terima kasih kerana terus menyokong dan mengundi blogger-blogger baru yang tercalon. kepada yang tercalon, all the best and zureen wish anda semua luck!

Kredit kepada saudara Azman Roslan kerana menyediakann platform yang zureen rasakan TERBAIK ini untuk blogger-blogger baru :)

p/s : ya. memang sukar. yelah. tengok saja pilihan 8 tu. sangat sengit, kan? 

Klik GAMBAR untuk mengundi, INGAT! PILIHAN 8 NOMBOR 285! hehe


4 comments:

Rozuan Ismail said...

wah..nice comment dari peminat ye.huhu..congrats..teruskan usaha dalam blogging..

zureen said...

razuan - thankss wak!! :)

Diana said...

already voted you..
nice blog. ;)

zureen said...

diana - homaigoattt! thnks wakkk!

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive