blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, December 18, 2010

BBPM 2010 dah lepas. Alhamdulillah.

salam =)

awak-awak semua. maaf ya? sudah 2 hari tidak update blog. sangat sibuk dengan Blog Baru Pilihan Malaysia 2010. berbaloi juga bila dah lepas 1st stage. terima kasih kepada yang mengundi blog zureen ya? zureen appreciate sangat! follower zureen tak ada lah ramai macam blogger-blogger yang lain ikut masuk BBPM tu. blogger zureen setakat 300++ saja. tapi, Alhamdulliah, ramai juga yang baca blog zureen. 

KLIK untuk BESAR PUNYE!

ni laa PILIHAN 8 yang berjaya masuk ke peringkat ke-2! :)


dan banyak juga komen-komen pembaca yang zureen dapat. itu semua sangat membantu. ada juga yang complain sebab blog zureen tiada menekankan tentang isu-isu semasa - khususnya tentang remaja sekarang dan juga isu yang berkaitan dengan agama.

zureen ingin menjelaskan di sini. sebenarnya unsur-unsur tersebut ada. cuma zureen tidak berapa memperbanyakkan isu-isu tersebut. InsyaAllah, kalau ada isu yang boleh zureen muatkan tentang perkara tersebut, zureen akan memuatkannya. buat masa ini, zureen masih dalam proses pemantapan isi. terima kasih di atas komen membina anda ya?

lagipun, sebenarnya, blog zureen ni dah 'rojak'. semua ada. pasal personal life, hiburan, sukan. oleh itu, zureen tidak menekankan sangat tentang perkara-perkara yang tertumpu pada satu tema yang khusus.

wah. agak serius penulisan di atas kan? haha! okaylah kawan-kawan semua. sekali lagi zureen mengucapkan terima kasih di atas sokongan anda semua. sama ada yang mengundi atau hanya membaca sahaja. hehe. teruskan mengundi zureen untuk peringkat kedua nanti ya?

p/s : zureen tak tidur tunggu tepat jam 7 BBPM tutup dan zureen mendapati dah 320 undi! terima kasih!!!

6 comments:

Rozuan Ismail said...

tahniah..bile start 2nd round?

zureen said...

rozuan - next week maybe. dan time tu tengah vacation dengan family. hoho. xdapat nk promo. :(

iyrenne said...

jureennn...tahniah3.....hihihi...sal promo blog tu btau kat group ipg je k..nanti amni tolong promokan...hehe...^_^

zureen said...

amni - hahah! boleh2. tp tunggu stage 2 kna buka laa.. jan promo dlu.. hihih~

iyrenne said...

ngeh3...orite bebeh..haha...btau jak nanti k...wish u hv a nice holidays dear...^_^

zureen said...

amni - thnks!

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive