blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, November 29, 2010

TOP 10 : pemain bola yang dibenci peminat!

Salam.
seperti yang dijanjikan, zureen akan berkongsi dengan anda senarai pemain yang termasuk dalam 10 pemain bola yang tidak digemari peminat. adakah idola bola sepak anda tersenarai? check it out!

p/s : dialog rekaan semata-mata. hahah!

10. EL HADJI DIOUF
Diouf : Kau ingat kau putih dari aku bini aku akan jatuh cinta dengan kau ke?

merupakan pemain yang sering membantah dengan meludah secara 'dahsyat'!!

9. LEE BOWYER
Bowyer : okay. kita settle dengan baik. bagi kereta ferrari awak baru saya mengalah oke?

merupakan pemain yang sering-kali didakwa di mahkamah suatu ketika dahulu. Beliau sememangnya pemain yang tidak disukai pelbagai pihak. opsss! correction! BANYAK pihak! :)


8. EMMANUEL EBOUE
Eboue : Pi ^%%$# lah ref! pi &%$$! pi *^%$$!! ish-ish.


peminat Arsenal juga kebanyakkannya tidak meminati pemain ini. Seringkali mengeluh dan membuat aksi-aksi terlampau jika permohonan free-kicknya tidak diendahkan oleh pengadil perlawanan. Bad attitude kan?

7. JOHN TERRY

Terry : (berlakon) Aduhhh.. sakitnya! takde sape nak tengok ke ni?
Entah kenapa. tapi kebanyakkan peminat-peminat bola sepak tidak menggemarinya kerana dia merupakan seorang pemain yang suka ke kelab malam. =.=''

6.CRAIG BELLAMY
Bellamy : eh? kenapa aku tak kena suka pulak?

5. ROBBIE SAVAGE
Robbie : Terima kasih kepada ibu bapa kerana merekalah yang mendidik saya bagaimana untuk berlakon dengan baikk!


Dikatagorikan sebagai pemain bola yang pandai berlakon. cara-cara beliau menyampaikan lakonannya penuh penghayatan. ceyy! sehinggakan beliau dikenali dengan 'best actor!'

4.  JOEY BARTON

Joey : rasakan bau nafas aku! hambik kauuu!

3. CRISTIANO RONALDO


Ronaldo : hey, aku tak kena bagi free-kick ke even aku terkangkang macho macam ni?

siapa yang tidak kenal dengan 'pemain licik' ini kan? sememangnya lakonan beliau untuk mendapatkan free kick tersebutlah yang membuatkan beliau tidak digemari dan berada di tangga yang ke-3.

p/s: zureen tetap minat dia walau apapun terjadi! LOVE U CR!

2. ASHLEY COLE

Ashley : eee.. abang ni, sepak-sepak bola kena dada i.. menci tauuu!

hanya nombor dua! maaf Cashley, anda tidak sehebat no. 1 dalam 'most hated player' ni.. ;D

1. DIDIER DROGBA

Drogba : hey, kau jangan main-main. kang aku report kat bini kau! =)

dan sememangnya tempat pertama! memang layak kan? tepuk tangan sikit! hehe. drogba merupakan pemain bola yang sangat-sangat cerewet dan suka membantah keputusan referee. dia ingat dia hebat lah tu kan?

''his petulance, epitomised by that rather unseemly slap on Nemanja Vidic in the Champions League final. that's why everybody hates him''

okay.  berdasarkan analisis di atas, kita boleh lihat sendiri bahawa 3 pemain dari team Chelsea tidak digemari peminat bola sepak. sedangankan, tiada seorang pun pemain dari team Man United tersenarai di dalam top 10 pemain bola yang dibenci peminat. ;)

CHELSEA tetap loser!

BYE.

12 comments:

rayenyson said...

kenapa marco materazzi tak masuk list? dialah otai segala kejahatan dlm bola sepak.

zureen said...

abg ray - jgn copy yang itu. saya tidak tahu. haha! analisis bagi yang ini. maybe dia no 11 tu. haha.

Anonymous said...

most hated player should include :

1. Roy Keane
2. Wayne Rooney
3. Alpay
4. William Gallas
5. Gary Neville
f.y.i
Marco Materazzi memang kepala segala kejahatan dalam bola sepak. dia dan roy keane patut berada top 3. but he is my inspiration to play better. he would kill to defend his goal. =p -kaki-

zureen said...

encik kaki - tapi saya sangat2 setuju drogba no. 1! haha.

Boloque said...

menarik memang menarik.....hahaha..klakar pon ada gak...

Pencacai Alim said...

semua player MU..argh!!!

zureen said...

boloque - haahha! :P thnks sbb sudi baca. hihi

zureen said...

encik pencacai alim - ada apa-apa yang boleh saya bantu? ;D

Boloque said...

pemain chelsea memang ramai yg dibenci peminat..tapi still hebat..chelsea x bergantung kepada peminat ker..?

Akhirnya Aku Cashout Earning Nuffnang Yang Banyak K

zureen said...

boloque - tak. chelsea tak hebat. :)

Far8 budak baik said...

asal drogba no1..
patut ny CR ah =P

zureen said...

far8 - sebab analisis kata drogba lagi jahat dr CR. hihi =p

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive