blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, November 29, 2010

contest : Mata Paling Menawan

Contest ni mudah saja.
  • pilih gambar kalian dengan pose mata yang paling menawan korang rasa [boleh edit la sikit-sikit]
  • kalian buat entri pasal contest ni dengan tittle : Contest Mata Paling Menawan
  • buat satu perenggan : kenapa anda rasa mata anda menawan ?
  • letakkan banner kat side bar & masukkan link entri miss lelayang
  • selepas tu ... letakkan link entri yang anda dah buat dekat entri miss lelayang
senang kan ? nama pun contest pertama laman blog saya ne ... 
syarat-syarat penyertaan ialah :
  • anda WAJIB menjadi follower LAMAN CONTENG MISS LELAYANG <<--klik!
  • terbuka kepada blogger perempuan dan blogger lelaki
  • tarikh tutup : 5 Disember 2010 [sebelum pukul 12.00 malam] hehe 
  • 2 pemenang akan diambil bagi setiap kategori
hadiah ? tak menjanjikan iphone-BB-ipad-Apple-MacBook
jom kawan-kawan cuba nasib !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

okaylah. zureen memang suka ikut contest-contest ni. haha! 
kenapa zureen rasa mata zureen menawan? salah satu syarat nak ikut contest ni kan? em.. jap-jap. zureen rasa mata zureen menawan sebab kawan-kawan, family dan abang sushi zureen kata mata zureen lawa. haha! sumpah tak tahu nak tulis apa satu perenggan ni. haha! mungkin juga sebab zureen ikut mata mama zureen, that's whylah menawan. like mother, like daughter kan? tapi kan, encik sushi saya kata ni :

''mata zureen menawan sebab nampak bulat, besar, pakai contact lens, bulu mata panjang, pakai maskara dan mekap''

serius, pendapat encik sushi buat zureen GERAM! haha. suka buli =.=''

THE END

ditag kepada :

ronald
amnie
nekochan ^^
hani
ahli WASABER!!
semua followers dan bukan follower! jom!

4 comments:

Zoulhusni:My Emancipation said...

cantiknye mata...(^_^)

zureen said...

zoulhusni - hihihi. janganlah. saya malu. haha

Ronald said...

astaga jurin... hahhaa... mcmana mau main ni brg ni... x faham sia.. haha

zureen said...

ronald - tangkap jak gambar ko yang menunjukkan mata ko yang sexy.. hahhaa pastu buat mcm mana sy buat.. mana tau terpilih.. hadiah lumayan woo~ hhaha

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive