blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Tuesday, November 30, 2010

dia FANATIK zureen kot?

salam.
sebelum anda semua membaca entri yang mungkin agak sensasi untuk dibaca ini,
zureen mengucapkan terima kasih di atas kesudian encik arab memuji-muji zureen.
sehinggakan zureen tak tahu nak reply apa dah~
haha.

sementara zureen menunggu encik Sushi balik dari hangout bersama rakan-rakannya, zureen membelek-belek juga laman facebook zureen.
pada mulanya memang malas nak reply mereka-mereka yang menegur di laman chatting.
sehinggalah....

mungkin topik yang berjaya menarik perhatiana zureen untuk membacanya. haha!
dia dah mula puji lebih-lebih. haha!

apa motif eh?

LOL!

wahh.. macam magnet kan? hahah!

moon tu berkawah laa kawan! hoho~ =.=''

okay. dia dah introduce himself dah..

tapi mula nak puji-puji balik.. adess =.=''

thank GOD :D
lepas tu senyap. malas nak layan.
heh.
nak kawan boleh, zureen takde hal.
tapi jangan laa sampai nak mengayat-ayat macam ni.
puji lebih-lebih.
rasa tak selesa oke?
=.=''


''some beauty
some have red face with so sexy looking
some have amazing lips
how many face's do u have
hehehe
u have beauty eyes''
yang tang sexy tu yang tak leh blah! haha!


THE END.

8 comments:

tomatokering :) said...

tomato yg bebel nie, bkn kucin.hik

wahh~ tkot plak org puji gitu.
org luar ek?
kalau ceq, x aprove dah org xknai mlaenkan kawan2 ceq..hehe

miemie said...

peminat tuh!!

zureen said...

tomato - tu laa pasai.. tak sedar terrrapprove.. dah lama kot approve dia ni sebab zureen dah xleh tambah fren list. dah full. hoho.

zureen said...

mie - haha! :P jangan mengada oke? hahhaa

Boloque said...

tahap melampau...hahaha..org kalau dh terkenal ramai la yg nk ngejas..ha3

P/S: Tutorial Download Video Dari Website Tonton.com.my

zureen said...

boloque - adess.. saya bukannya artis pun.. :p

Haa Fakihah said...

hah! hahahaha. ayat sengal! nmpak sgt nk mengayatt. akk kalo ade je cmnih trus delete.

zureen said...

kak fakihah - hahah! tu laa pasal.. ayat mngayat kan? bukan nak berkawan ni~

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive