blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, November 26, 2010

TAK MAHU ZIZAN MACAM NI!


jangan panik kawan-kawan! gambar ni hanya untuk drama je. minat sangat dengan zizan ni actually. search google, keluar pula gambar macam ni. apapun, zureen tak mahu zizan versi ni. 




p/s : taip sambil gelak tengok gambar zizan ni.

4 comments:

hysman said...

uikk....
die belakon ape smpai jd lagu tu??
drama ok la lg..
hrp jgn realiti..
;)

zureen said...

hysman - yes. tulaa pasal. harap jangan jadi betul-betul macam tu kan? sbb nak tgk style tu dah ad potensi dah~ dia pandai buat gaya2 nyah. hoho.

Boloque said...

nak share gambar leh?

zureen said...

boloque - sila2.. :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive