blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, November 26, 2010

LELAKI tak selera TENGOK!

salam.
okay.
entri kali ini agak 'seksa' sikit.
so kepada budak-budak bawah 18 tahun tu pastikan korang tengok dengan ibu/bapa/kakak or kalau ada abang kirim salam okay? haha.

berbalik kepada tajuk entri di atas,
sememangnya setiap WANITA mementingkan penjagaan bentuk badan!
yes! sangat obses sampai nak diet secara tak sihat.
makan nasi satu sudu sehari lah, ambik pil-pil pelangsing,
sedangkan kita perlu mengambil zat makanan yang cukup untuk badan kita kan?

direct to the point,
jangan kurus macam ni,
sumpah! lelaki tak selera tengok!

jangan tengok lama-lama!

p/s: hey lelaki, selera tak tengok perempuan ni? =.=''

6 comments:

Zulfahmi Abidin said...

aduh.dah macam ape dah.memang tak selera tgok pon.eeeuuu...

Terkini:
1. Eh! Kenape Nama Kau Vicky?
2. Saranan Aku Untuk Kerajaan
3. Sharing Is Kongsi Lah. Sampai Bile Aku Nak Cakap Sharing Tuh Bukan Caring

zureen said...

fahmi - haha! tu laa pasal.

p/s : trus klik baca entri awak.

Pencacai Alim said...

gambar apa tuh? hakhakhak

p/s: thanks bebanyak.. :)

zureen said...

pencacai alim - hahaha. harap-harap bukan gambar bini awak.. :P ur welcome wak! hehe~

nama saya NINA said...

wow..bahye gmbar nie..tapi badan die menggelikan..hoho...aneroxia..

zureen said...

nina - haah~ tahu xpe.. geli je tgk kan?

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive