blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, July 09, 2011

tanda-tanda kekasih anda kedekut cammm harammm!

tak bosan dengan flash? huhu. 
zureen dah rasa bosan pulak buat flash.


cik sushi : siapa rasa dia tidak kedekut, sila angkat kening 3 kali!

35 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha! paling anti boifren camtu :P

Anis izyan Abd Rahman said...

zureeennn , cool gile zureen buat flash macam nie , heheh
suke

background , woooott2x , cantik

SheyPull said...

pas nie nak buat ape lak klu bukan flash zureen?



JOM singgah blog saya nak...BERSIH kew?

zureen said...

pink - hahah! tahu xpe kan? kan?

zureen said...

anis - wah! terima kasih wakk.. zureen rasa bosan lak buat flash ni.. huk3..

zureen said...

sheypull - buat video kot.. hehhehehe

azly&iejah said...

hahahah...nsib beik lah boypreng aku x agagagagaedekuttt...

zureen said...

azly - hahaha! syukurlahhh~

caliph shuriken said...

agak2 laa nk bg cincin benang tu, huh...

latest en3: latest tips exam PTD?

zureen said...

caliph - tu memang kedekut tahap gaban tu caliph.. heheh

Wanie said...

rgrr, kedekut taik hidung masin namenye ni...hehe

alif haris said...

hohoho .. itu kedekut nk mmpuih tu .. huhu ..

mintak clash je la haha

zureen said...

wanie - taik idung masin? macam mana leh tahu rasa taik idung ni?

zureen said...

alif - tahu xpe.. ;p

Dunia PTC said...

hi zureen, salam kenal. mantap kali kau buat flash nya lalu kau masukkan ke blog.

salam kenal, kalau berkenan mohon follow back yah di google connect nya. sy sudah follow sist lho :)
http://bsuptc.blogspot.com

zureen said...

dunia ptc - tenkiuu!

Dunia PTC said...

sama sama sist zureen :)

wan_cikgumuzik said...

hahahahhaaa.. not me ok..!!

Nasriq said...

dia bukan kedekut... nak simpan duit nak bagi hantara... hahaha...

vampire's lovex said...

wuu wuuu taknak ahhh boipren cmtu

**::CIKNUURUL::** said...

ehhehe,..sblm ni mmg cmtu tp dh d tggalkn,.sori lah bro,.haha..skang xjmpe lg,.huk3,.

btw,best lah blog u,.hehe,.folo,.

**::CIKNUURUL::** said...

zureen,kotak fllowers CN ilang la,.xtau kt mne die nyorok,.ade gak blogger lain pon cmtu,.xtau ape vrus yg melanda skang,.huhu,.xpela,nnti folo ek,.hehe

Ms.Az said...

klw tim lak, si dia xbg bayar bab makan. kdg2 smp gado2 sbb tim nk byar mkn dia xbagi. last2, klw topup dia abes, tim topup je. pdn muka!! puas ht ni..haha.. bila dia tny spe topup, tim ckp xtau... hahaha... ;)

herumi said...

Salam. bersyukur dengan boyfriend/suami yang ada. ada sesetengah orang tu dapat laki pemurah, tapi laki/suami orang. Ada juga pompuan xder boyfriend lagi, tapi umur dah nak masuk 35tahun. hehehe... jimat tidak semestinya kedekut, kui kui kui...

- herumi @ Blog NETonX -

saiazuan said...

huhu rajin tul zureen wat flash ni ek :D

kyoshi_sousuke said...

haha boifren zureen msti kaye kn~leh bg ape2..hehe~bertuah laa awk nt..O_o

uzAy said...

eish . xnk laa jd cemtu . x gentle . wahhh ! hehe :P

Liyana Zahim said...

Lau buipren cmtu, nk p rompak umah die.. Eh dekut tu satu sifat mewarisi tau? Xcaye p wat research.. Hahahaha~

Queen F said...

kalau kedekut nak simpan duit buat kawen tape jugak, ni kalau sampai sudah memang kedekut, alamak carii laenn lah.. :P

kak lang said...

hahaha, ad gak boipren cenggituh erkkk. tp mmg rmai kan

mohd sufian said...

bukan kedekut tetapi berjimat2 untuk hari tua..

putera/Sumiteru Terada said...

first sy bukan bukan bebal ye...xsemua kekasih kedekt tpi bg siapa y dpat kekasih kedekut 2 nasib la.padam muka anda..hahaha.. mcm sy xkedekut pon pda kekasih.hehehe...kawn dia kawn sy jugk, begitu jugk y lain.apa y dia nak u kebaikan & u sy jugk wlaupun dia kedekut nak bgi sya...wakakaka....coment y bosan but bukan bebal ye...dish3x..sape ckap coment ni bebal...i hate uoll...wakakaka..

perondajaketbiru74 said...

hehe ok aper mcm tu nanti lepas kahwin baruler die bagi sekeping cek kosong...

Opah Kentang said...

hahaha..comel giler entry flash..opah nka buat flash..tapi ingat2 lupe..huhu

agogo aku said...

kes aku bkn bf..tapi bos aku..tetiap ahri tumpang g n balik kije ngan kete aku..setaun tumpang aku tp haram sesen duit minyak nk hulur..die x beli kereta pn, bile tnye apsal x amik kete kompeni,die jwb nnt kene byr minyak..abes yg ko tumpang kete aku tu, kete aku tu pakai air hujan ke?korg ade ke manager mcm ni?

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive