blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, July 04, 2011

entri balas terbelog.com : best jadi perempuan!

96 comments:

caliph shuriken said...

mcm suroh msuk meminang jaa en3 ni, hukk...

zureen said...

caliph - eh? hahahha

Terbelog said...

tu..
dia.. sudah menyerang balas..
flash2 lagi he3
tp x setuju jugak
ade pompuan bermisai gak he3
wang hantaran x wajib pun :0

zureen said...

terbelog - ngeeee.. degil ye? pmpuan bermisai tu sangat jarang kita lihat.. pasal hantaran tu xpe.. tp belanja kawin? cincin kawin? hihi

m.dinie said...

hahah..nice..XD

zureen said...

m.dinie - tq wakk :)

Fadzmie Mohamad said...

rm50 ribu? memang bikin botak oh. hahaha.

zureen said...

fadzmie - hhihi. nda sanggup kan?

D`littleye said...

cooooooooolll!!:D

wan_cikgumuzik said...

iissshhhhkkk..!!! no komen lahh.. rasa mcm nk buat entri balasan jerr nihh..!! hahahhaahha

zureen said...

d'littleye - hehehhe~

zureen said...

cikgu - hahah! buat laaa.. ;p

muhamad hanif said...

ahahahaha,

semat weh ! buat kat aku satu..

zureen said...

hanif - nak buat ape? hhaha

alif haris said...

untunglah jadi pmpuan .. huhu~

muhamad hanif said...

buat flasshhh !

zureen said...

alif - bersyukurlaa awak tu lelaki ;p

zureen said...

hanif - laaa.. tahuu.. tp nak buat pasal cite ape?

haney said...

i loikkeee :)

zureen said...

haney - heheheh~

Mr iz said...

he he he ....betul tu lelaki atau perempuan mereka memang sling memerlukan.. masing masing mempunyai peranan yang tersendiri... tapi....tapi... tanpa lelaki tak kan hadirnya perempuan ..... he he he

Nasriq said...

ini tidk adil. diskriminasi... hoho... tapi apa nak buat. walaupun tak ada bulu2 nak cukur, perempuan tetap lambat nak bersiap....

zureen said...

mr iz - haha! tapi, kalau ada lelaki je? boleh ke hadirnya lelaki atau perempuan? hehehhe~

zureen said...

mr iz - haha! tapi, kalau ada lelaki je? boleh ke hadirnya lelaki atau perempuan? hehehhe~

zureen said...

nasriq - lambat tapi kemas. lelaki? cepat dan masih berserabut. ye dak? hihi

ღ p!nk veLvet ღ said...

ye...betul betul~~
best jadi pompuan, tambah2 bab nak masuk minang tuh, muahaha~~

Abang Suara said...

ouchhh

zureen said...

pink - hahaha! ;p tu laa pasalll~

zureen said...

abang suara - hahah! kenapekah?

SheyPull said...

jgn lupe tanggugjawab seorang perempuan..:)



AWK2...AWK BAIK HATIKAN,LEH X VOTE UNTU SAYE...

JOM singgah blog saya nak... eh pilihan raye dah mule ke? kat mane? isk...owh....

saiazuan said...

best ke? hehe

a letter for you
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/dear-wenger.html

Terbelog said...

tp secara duniawinyer<-bahasa ape aku pakai ni
kalau kena tgkp basah x pyh kuar modal ribu2 he3

zureen said...

sheypull - hehhee. xde hal~

zureen said...

zuan - best bha~ hehe

zureen said...

terbelog - uwaaaa... tak bagus laa kawin macam tu kann..

muhamad hanif said...

na buat banner..AHHAHAHA

Fadzmie Mohamad said...

sanggup juga. tapi make sure jangan menangis kalau lepas kahwin makan ubi kayu ja tiap hari. hahaha.

azly&iejah said...

bertuah nye jadik pmpuan kan zureen kannnnnnnnnnnnnnnnn...hehehe

http://azlyiejah.blogspot.com/

Eichikatsu said...

Nice cartoon! Very interactive :)

zureen said...

hanif - rm5~ hahahahha! ;p

zureen said...

fadzmie - hahhahah! nda jadi lahh~

zureen said...

azly - memang best!

zureen said...

eichikatsu - thanks! interactive ke attractive ni? hihi. btw, thanks ya?

alif haris said...

haha .. syukur2 .. tak nak jadi pmpuan .. :D

apik pehe said...

betol2..saling memerlukan..dan saling tolong menolong..hehehe..

nasiruddin said...

hamboi....senang tul jdi pempuan ek....hahahhaah,nie entry menyerang balas ni...

zureen said...

alif - heheh! ;p

zureen said...

apik - hehehe !tahu xpe kan apik?

zureen said...

nasiruddin - hehehehheheh~

nowriz said...

hihi.. beruntung kita jadi perempuan.. itu pasal la.. ramai lelaki tukar jantina... ;)

apik pehe said...

hehehe..tahu2..apik tahu sokmo kalu duk nga zureen..hahah

zureen said...

nowriz - huhu! yang tukar jantina tu tak bersyukur..

zureen said...

apik - ngeeeee.. (blushing) hahaha!

Fadzmie Mohamad said...

Terus nda jadi oh si Zureen. Haha. Jadi berapa la ko minta ni Zureen kalau bukan RM50k ? :p

cunndaa said...

mmg best jadi pompuan..hehehehee

zureen said...

fadzmie - kalau saya bagitau pun memang nda sanggup tu.. hahahah

zureen said...

cunndaa - syukur kan? :)

tiefazatie said...

omg!serius sgt comel!

Gua Syed said...

lg best jd ultraman.. leh fire²..

zureen said...

tifazatie - terima kasii :)

zureen said...

gua syed - ultraman tak wujud =.=''

apik pehe said...

hhahah..tengok..
baru jer duk nga zureen..dah blushing..
ni belom ajak makan lagi..hahah

zureen said...

apik - hahhaha! ngee~ apik niii~ (blushing lagi)

★ Gadis Merah jamBu★ said...

kalau pondan camne tuu?


ngahahaha ~


suka tgok flash sis zureen

hihihi

Elie Lily said...

hahaha..
seronoknya jadi perempuan! :)

zureen said...

gadis merah jambu - pondan? haha!

btw, thnks!

zureen said...

elie - tahu xpe :)

Cik Azizah said...

haha mmg botak kepala la laki hang tu zureen..kesian lelaki kan kan. haha

apik pehe said...

hehehe..dah2..nanti apik sampai KL..belanja sushi tau..apik tak penah makan

zureen said...

cik azizah - hahahhah! tahu xpe.. memang botak laa.. nak pakai shampoo apa pun takleh.. hehe

zureen said...

apik - siyes tak pernah makan? sedap tau!

Liyana Zahim said...

Adoi blog ni canggih sgt utk org yg bute IT cam sy neh~ Wuahakhakhak.. Yg aksi pose tgh jln tu berat je ati nk mcube.. Slh pose kang tah bangla mne dtg tolong nnti.. Hahahahaha~

senyumSOYA said...

hhehhe...best!!

atiqah~ said...

haha..lawak la..thumbs up..hehe ^^~

Ain_ Suke Senyum said...

Tq coz dh cument . wah byknyer hehe . tq sgt2 zureen ag cumey aw . seyes xtipu ma . hihi

Nur Raihana Baharuddin said...

hehe..
btol tu..
best jadi perempuan..

nadia fatihah said...

loike!!!! thumbs up. hoho :)

syErAh said...

erh?
bangga la jadi pmpuan...aww..
hehehe

Wanie said...

alamak berat lak nak loading flash ni..dpt tengok sikit..huhu

apik pehe said...

siyes..selama apik hidup 23 tahun kat dunia ni..tak penah pegang lagi sushi..lagi la tak penah makan..huhuhu..zureen belanja ek..deal!!heheh

mrs redzuan said...

comel jek jadi pempuan dalam kartun ni =)

nurdani said...

kreatifnya..............ajar boleh?hehehe

zureen said...

liyana - adesss.. complicated sangat ke blog zureen ni?

zureen said...

senyum soya - hehe.. tenkiuuu~

zureen said...

atiqah - tenkiuuuu!

zureen said...

ain - mana adaaa..heheh

zureen said...

raihana - hehe.. tahu xpe.. syukurlah kita dijadikan sbg perempuan kan? :)

zureen said...

nadia - tq! :)

zureen said...

syerah- hehe.. ;) awww!

zureen said...

wanie - hehehheh! cian awak.. buang je berukband tu.. heh~

zureen said...

apik - ok deal!!!

zureen said...

mrs redzuan - hehehe. comel kan? ;p

zureen said...

nurdani - tenkiuuuu!

Ms.Az said...

comel!! hehe

Kinder Buana said...

xku pinta lahir ke dunia sebagai lelaki..xkanku ubah jantina ku..

Gadis Pemalu said...

best lerr... kan kan..

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive