blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, July 21, 2011

anda budak nakal atau budak jahat?

 cik sushi : dah lama tak update. rindu zureen tak? hehe.

77 comments:

caliph shuriken said...

dlm diam2 siap jgak en3 kartun baru, hikk.. mmg jaat notie giler itu olang ;p

shida'R said...

hehe..jin noty sguhh hehe ^_^

Kinder Buana said...

saya budak baik...

zureen said...

caliph - baru buat petang tadi ni.. hukk..

zureen said...

shida - zureen dah takde idea.. maka, keluarlah idea-idea yang merapu dan tak berfaedah macam ni..

zureen said...

kinder buana - bagus! ;p

nashanadz said...

ahaha interesting!!

Terbelog said...

besar gila mataa diaa
huhu
18sx ni sureen he3
eh zureen

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

nakal oh nakal .

menarik tertarik .

suke suke .

:)

Tukang Karut said...

nasib baik aku ni baik...

Elie Lily said...

comel gila entry ni..hahha

wan_cikgumuzik said...

wieeuuwww...!! kenapa ada nama wan kat situ??? lalalalala

Mohd Izzar said...

lawa ny ..huhu

Anne Nurain said...

comel ny doodle tu..
buat lg la byk2, suka tgk n baca.. hehe..

Cinoi said...

half half

mr_mrs mikko said...

saya paling baik kunu!
hahahaha

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ betul2 ... jahat 2 da mcm kembar syetan jew 2

Anonymous said...

i love u olen! sy budak baik.haha

Gua Tertidur said...

hahaha..kire gua ni nakal lah? gua tak delah jahat sampai macma tu skali..eiii...hehehe..

aiman fanboy k-pop said...

hahahahahaha...enjoy reading this post..hahahahaha....lucu ..mmg lucu!!nice....

b0an said...

haha...boan msuk katogori nakal jele nie..hehe

nurdani said...

nakal dan jahat...wo...bahaya

nasyitahahmadzaini said...

err,,mate die...org slalu ckp mate sy besa :(

saiazuan said...

sy seorang yg baik.. hehe

izzad b* said...

nice!!!!!nakal jer :)

alif haris said...

sy ni kategori budak nakal la ye .. hehehe :D

tak boleh blah yg rakam orag mandi tu hahahaha :D

zureen said...

nazhanadz - hehe. terima kasihhh. :)

zureen said...

terbelog - eh.. kita kata mata dia besar.. takde unsur-unsur 18sx pun di situ.. haha

zureen said...

ini belog saya - terima kasih :)

zureen said...

tukang karut - boleh percaya ke?

zureen said...

elie - comel macam awak kan ?

zureen said...

cikgu wan - hahaha! tau-tau je nama tu nama dia.. hahahah!

zureen said...

izzar - sape yang lawa ;p

zureen said...

anne - haha! nanti ornag bosan pulak kalau asyik nak baca flash je.. hehe

zureen said...

cinoi - half? half? haha~

zureen said...

mikko - baik? alhamdulillah! hehe

zureen said...

pink - haha! tahu xpe. memang dah macam seth tah dah tuu.. hehhehe~

zureen said...

encik anon - love u too! haha

zureen said...

gua tertidur - hahaha! awak kan nakal..

zureen said...

gua tertidur - hahaha! awak kan nakal..

zureen said...

aiman - :) thanks!

zureen said...

boan - haha! betul ke ni?

zureen said...

nudani - awak jahat ke nakal? hehe

zureen said...

nasyitah - mata besar macam heliza sangat catik, oke? bersyukurlah! hehehheh~

zureen said...

zuan - heheh! alhamdulillahhh!

zureen said...

izzad - :)

zureen said...

alif - pernah buat ke?

nowriz said...

sy nakal takat curi buah cermai kakek umah sebelah ja.. :p

perondajaketbiru74 said...

saya budak nakal yang baik hehe...

zureen said...

nowriz - maksudnya nakal sikit la? hehe

zureen said...

peronda - hahah! wahh.. nakal biasa-biasa je ke?

aimie amalina said...

heee..bdk tgh2...mnjawab soklan x?heheh

zuhanismohamed said...

saya nakal bukan jahat ! :)

nurAMALLINA said...

suka entry zureen yang ni!! haha

zureen said...

aimie - tak jawab tuuu.. haha

zureen said...

zulhanis - hehe. sama laa kita! ;p

zureen said...

nuramalina - hehehe.. thanks :)

cunndaa said...

hahahhaaaa...tergelak baca n3 nie...
suke3....

AzatLazat said...

saya memang nakal tapi nak buat jahat harap dijauhkan la.nak pendinding supaya tak buat jahat?ingat tuhan selalu peratikan kita.

shazleenhairuddins said...

haha.sume saye takde. saye dak baik ;p

diana said...

jahat nya..
tak baik tau ...

herumi said...

Salam. saya tak nakal dan tak jahat. :-)

zureen said...

cunndaa - haha! abg ben kata blog kite macam budak-budak.

zureen said...

azat - thanks for sharing! nice comment! :)

zureen said...

shazleen - tengok muka pun dah tau awak baik ;p

zureen said...

diana - contoh je tu.. hehe

zureen said...

herumi - baguslaa macam tu. alhamdulillah :)

Gua Syed said...

errkkk... ~pengsan~

alif haris said...

uishh .. bnde nakal2 je penah buat .. yg rakam orag mandi tu tak buat :)

vampire's lovex said...

hhahahaha... katon2 pmpuan semua boleh tahan seksi

zureen said...

gua syed - pengsan? hihi

zureen said...

alif - baguslah! hehehe

zureen said...

vampire - hahah! ramai yang suka katun macam tu.. hihi

apik pehe said...

apik dak baik..tapi nakal sikit jer zureen..heheheh

alif haris said...

mestilah bagus ..sy kan anak murid cegu zureen .. :D haha

Ezay Hadry said...

menarik..nakal jugak

TheSyafiq Mokhtar said...

lelaki mmg xdinafikan ada perassan dan perangai seperti itu, nakal + jahat.. kadang perempuan pun main peranan juga untuk mencegah perkara seperti itu.. antaranya dari segi sikap dan penampilan.. mencegah lebih baik dari merawat kan.. btw best kartun ni.. ada msj :)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive