blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, June 13, 2011

tanda-tanda kekasih anda superhero!

Berikut adalah petanda yang kekasih anda mungkin seorang superhero ala-ala macam Superman, Spiderman, Batman, dan semua 'man-man' tu lah ye?

SATU

time dating...



sedang korang berdating asyik masyuk tiba-tiba dia terpaksa mintak izin untuk mem'blah'kan diri. Masa tu pulak ada berlaku kejadian jenayah ragut atau yang sewaktu dengannya.

DUA

time ada masalah..





korang telefon nak jumpa dan tak sampai 5minit dia dah terpacul kat depan korang. yang menakjubkan, masa tu dia ada kat kampung dia yang jauh berkilometer dari rumah korang.

TIGA

makan malam...





korang tak ada peluang untuk keluar makan malam ala-ala candle light dinner dengannya sebab waktu tu dia sibuk untuk membanteras jenayah (tapi korang tak tau le)

EMPAT

sebelum kemalangan..

sekiranya korang ditimpa atau bakal ditimpa kemalangan, dia sentiasa muncul pada saat yang tepat untuk menyelamatkan korang.

LIMA

pakaian mereka..

dia sentiasa pakai baju kemeja lengan panjang yang besar kerana kemungkinan nak cover baju ketat superhero yang beliau pakai. hehe.



cik sushi: oke, sekarang, sila maki laju-laju pasal costume tu.. hahah!

79 comments:

Syat0za Zai said...

waakakak, lawaklah kak irine! :D

Syat0za Zai said...

eh! kak zureen ! ==" kak irine mende..kah3

zureen said...

zai - =.=''

hana nabihah said...

hehekkk sengal ! kelakar2 :D

M Fizan said...

haha..kelakar lar entri nie..merepek jer cita superhero..mesti awak banyak tengok kartun..hehe..juz kiddin ..tapi lukisan tu very2 nice :)

zureen said...

hana - hihhihi. tiba2 imagine pasal superhero ni.. ;p

zureen said...

m fizan - hihi! tahu xpe. xde laa suka tengok kartun sangat. suke tgk sin chan n doremon je. haha. btw, tenkiuu~

diana said...

la..
baju dalam mak dia tu..
heheheh

Yvonne Iman Felicianus said...

Alahai..sikit saya tebalik tgk tu kostum dia..hahahahhahahaha....

ZouL said...

hahaha...kelakar la doodle nie..costume ala2 menutup aurat tu yg tak tahan tu..hahaha

Exchange Link anda Sekarang!!

zureen said...

diana - hahaha! tahu xpe.. memang sahh pinjam mak dia punya! ;p

zureen said...

iman - adadada! jaga2 ko sana! control jiwaaa.. hahahah~

zureen said...

zoul - hahha! terima kasih kerana puji doodle yang tak pakai photoshop ni.. haha

b0an said...

seksinye costume tue..haha

bartHeafy said...

menarik cita nie..
bley buat komik ar..

timm said...

comel doodle

zureen said...

boan - wahahahha! ni dah kira seksa dah ni~ hahaha

zureen said...

bart - haha. terima kasiii :)

zureen said...

timm - terima kasii sangat :P

Mankete said...

ada je idea giler budak ni ehehe

Ayie Abas said...

AYIE SEDIH...DLM BYK2 SUPER HERO...ZUREEN TAK SEBUT SUPER HERO PUJAAN HATI AYIE...'CICAKMAN'...+_+
p/s: Ayie sula pd pompuan pandai lukis kartun...OH ZUREEN ^_^

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ seyez tamo pakwe mcm tuh :P

Anne Nurain said...

hahaha... lawak la..
tp mcm ada sikit sindiran la..
hehehe...

ArDy ReChiE said...

Adess... Punyalah kostum dia...

alif haris said...

hahahah .. tiap kali bcae entry awk mst tergelak .. adoyai .. :D

tp kdg2 ade bf superhero ni susah gak .. nnt orag jahat culik jadi tebusan .. haiyoo

amna said...

keke.. betul2 mereka pergi selamatkan orang ^^'' kekeke.. lucu la. costum yg last tu pinjam gfren punye ke ? hehehe :D

zureen said...

kanda mankete - hahahah! yang penting cheq tak gila naa~ ;p

zureen said...

ayie - adess.. ramai lagi yang boleh lukis.. bukan zureen je ayiee.. hihi

zureen said...

pink - hihihi saye pun tak ndakkk!

zureen said...

anne - woh? sy takde sindir sape-sape tau.. tang mana yang ada sindiran tu? hoho

zureen said...

ardy - hahaha. dia nda terpinjam d butik ip bha ni.. haha

zureen said...

alif - hahah! saya suka buat orang gelak..

ye x ye kan.. kena jadik tebusan tu susah wooo~

zureen said...

amna - dia pinjam mak dia punya tu..hihi

ABU said...

keh keh keh penjenyah mmg takut kalau mcm tu..hahaha

cunndaa said...

kakakkakaaaa.....sengal ^^

orang panggil aku 'KAM' said...

aku suka aku suka...hang memang lawak...zureen....!!! leh wat anime ni hihi

zureen said...

abu - hahahha! tahu xpe.. merah menyalaa tuu.. kalah kesekasaan lady gagak.. hihhihi

zureen said...

cunnddaa - hahah! ;p

zureen said...

kam - jangan laa puji macam tu.. huhu~ xpakai software apepun ni.. huhu~ buruk je tgk lukisan tu~

orang panggil aku 'KAM' said...

x puji...sekadar kata2 ja...tapi memang best entry2 sahabt...leh release2 tension hihi...jgn marah ya

samizul.net said...

Kreatif lah gambar2 tu.. d(^^,) Muahua3

Nasriq said...

huhuhuhu... gelak guling guling...

zureen said...

kam - terima kasih wakk :) hihihi.. sukeee sangat!

zureen said...

samizul - hihi~ terima kasiii.. ;p muahahahha!

zureen said...

nasriq - amboi.. gelak sakan dia ye?

caliph shuriken said...

's' tu utk sedondon ka? hukk...

zureen said...

caliph - hahaha. nda tau tu.. men hentam2 ja.. lambang dia tuuu.. hih

auny aizie said...

kahkahkahkahkahahaaaahaha.

sengal lahh zureenn :)

gelak sorg je tgk imaginasi imaginasi kau bha ^^

zureen said...

auny - hahah! zureen memang suka berimaginasi ni.. hihihih~

Aki said...

hahaha.. Cikgu,mantap2.. :-p.. sa suka.. bulih la sa pakai ni alasan nanti kalau gini..

acan ketot said...

hahaha..
comel sguh!!

zureen said...

aki - mau jadi superhero laa kunun? haha~

zureen said...

acan - terima kasiii.. kamu lagi2 comel!

Aki said...

kirangya cam tu latu Cikgu Jue.. Hahaha..

chipshoes said...

hello, Followers (989) follow balik non..

zureen said...

aki - perasaanmu jak tu.. hahaha

zureen said...

chipshoes - terima kasiii

Aki said...

huahuahua.. sa superhero ba,slalu tia datang p opis.. superhero la tu.. Hahaha...

zureen said...

aki - pamalas! hahaha

hana sudradjat said...

lawak sungguh!

zureen said...

hana - terima kasiii ;p

amna said...

ihihi.. nasib la comel je saiz mak die. dan-dan jer.. kikii ^.^

alif haris said...

bf awk superhero eh ? hati2 tawu .. hiks:D

zureen said...

amna - hahahhaha! :P

zureen said...

alif - bakal superhero.. hahahhaha

apik pehe said...

hahaha..adehhh..takleh tahan gelak pakai bikini

Gua Syed said...

ooowww... ini kartun dia rupenye.. cute.. comey giler kostum tu.. merah plak tu.. i like.. ade jual kt kdai x? nk beli nih.. sib baik pkai stokin, klu x da trserlah bulu kaki beliau kn.. same mcm bulu kaki dia.. hehehe..

salwaismail said...

comel gila! :)

zureen said...

apik pehe - hahahah! awak nk terai x? ;p

zureen said...

gua syed - hahha~ saya takde mulu kaki laaa.. ;p

zureen said...

salwa - comel macam awak kan? ;p

riva'i said...

cantik nian ni orang....

zureen said...

riva'i - haha! katun tu ke yang cantik?

nowriz said...

comel la katun2 tu... :D

shopping2u said...

hehehe.. siyes lawak gile !ni lukis pakai apa zureeen?

zureen said...

nowriz - tq kamuu~ :)

zureen said...

shopping2u - hihi. pakai paint je...

saiazuan said...

i got super power!!!!

dAyAnA. ヅ said...

HAHA.! suke :))

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive