blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, June 05, 2011

bestnya lepak dengan donald trump dan bill gates! haha


Hidup bukanlah semudah yang disangka kan? bukan senang nak menghadapi liku-liku kehidupan. apatah lagi kalau tinggal hanya sebatang kera kara. Namun, tipulah jika anda semua tidak pernah mengimpikan sesuatu yang selalunya mustahil untuk kita perolehi. Alangkah indahnya jika..

TAK PERLU PERGI KERJA
tak perlu bangun pagi-pagi buta dan bersiap hendak ke sekolah atau ke tempat kerja. Semua tugas harian boleh diselesaikan malalui persidangan maya dalam komputer sahaja. segalanya dihujung jari.

KAYA
berpendapatan lebih empat angka sebulan tetapi tak perlu pergi kerja langsung. duduk rumah goyang kaki sambil main tetris pun boleh kaya! bestnya!

SKIM PINJAMAN PERIBADI
pihak bank tidak menyediakan skim pinjaman peribadi sebaliknya memberikan terus duit kepada anda tanpa perlu memulangkannya semula.

KAHWIN? KERAJAAN TANGGUNG.
bagi lelaki, wang hantaran tidak dikenakan dalam proses meminang dan anda hanya perlu menyediakan wang mas kahwin sahaja. segala perbelanjaan ditanggung sepenuhnya oleh kerajaan!

HARTA/KEKASIH
memiliki harta, rumah, dan kereta idaman di samping memiliki kekasih yang cun/hensem tahap artis antarabangsa tanpa perlu bersusah payah!


DONALD TRUMP NAK JADIK MEMBER
tokoh atau individu terkenal di dunia seperti Donald Trump dan Bill Gates berebut-rebut nak menjadikan anda sebagai geng kamceng mereka. siap pelawa jadi pemegang saham lagi! haha! kan ke best namanya tu?


cik sushi : bestnyaaaaa~~

37 comments:

ZF said...

perhhh mmg best ar kalau jadi camni....

zureen said...

ZF - best kan? best kan? ;p

Pure Lily said...

hai senangnya dalam hati, hidup goyang kaki saja..
tiada masalah di dada..
hidup bahagia..;)

zureen said...

pure lily - hihi. sanagat senang kan?fuuuhhh~

apik pehe said...

hahaha..kalau tua pon takper ek?asalkan kaya?hehehe

dak eina said...

fuhh kalo dpt semua tu, takde dah blogging nie. mesti round2 dunia smbil shopping~ kehkeh!

zureen said...

apik pehe - haha! ape? ape? mana ada zureen tulis cenggitu.. heh~

zureen said...

dak eina - tu laa.. kalau jd macam tu kann.. saya ajak awak shopping! jgn risauu! eheheh

FarhanahAdzlan said...

memang senang la hidup klau camni..hari2 leyh baring atas katill..sbab sumer dh trsedia..hahahaha...
tp xleyh kaya sngat..nnti risau ada orang rompak ke..xmo la..jd sederhana cukupla..hahahaha..:)

orang panggil aku 'KAM' said...

kalu senang dapat duit mcam tu den x yah la bangun pagi2 nak kena poe kerjo...duit oh duit...hihi

zureen said...

farhanah - betul tu.. yang penting sederhana.. :)

zureen said...

kam - hihi. dah tanggungjawab kan? pergi je lah.. :) hihi~

RedVixen said...

hahahaha... nampok bebenor suka berangan :P

zureen said...

redvixen - ahhahha.. shhh.. rahsiaaa.. ;p

jaa64 said...

dok saje je goyang kaki..kekhkeh..

btw, lawanya bulu mata.............

zureen said...

jaa - hahhaha! original tuu.. (tipu je) ;p

wrizuan[dot]net said...

hidup yg semua insan perlu hadapi....
tiada yang senang dr yang suasah...
tiada yang susah dr yang senang...

...??????? hihi

Syuxer said...

hahahha itu dalam syurga boleh je arapkan itu menjadi realiti..

kat dunia neh..usah mimpikan itu..heheh

kalau camtuh wujud kat dunia neh..fuhh hidup cam senang je..heheh

zureen said...

wan - wahhhh! sekalik syair daaa~ ;p

zureen said...

syuxer - yee.. marilah kita berusaha untuk mendapatkan kebahagiaan mutlak di akhirat kelak. ceyy!

SYAF said...

Fuhhhhhhh besarnya pic.... nak pinjam mata tu ley tak.. hahaha...

Efa said...

Hehehe..best la kalo macam tu..nice entry

dud3 said...

mandi basah
mkan knyang
n tdo lena...huah3

zureen said...

syaf - awak abik mata saya, jadi syaa nak pakai mata apa? hihi

zureen said...

efa - tenkiu beri2 much!

zureen said...

dud3 - tu laa pasal..

LindaRahim said...

eh...yang last tu baru jadi kat kak smlm...hihi...aminnn...

zureen said...

kak linda - hahahahha ;p aminnnnnnnnnnnnn

nabilasyazween said...

haha, mmg best la kalau hidup mcm ni .

Syazwan said...

perrhhhh..terbaik family kamu mintak!

zureen said...

nabila - haha. tahu xpe.. best kan?

zureen said...

wan - hahahha! minta ape ni wan? :p

Inspirationalefeks said...

comel sungguh shusiii ..

zureen said...

efeks - ish-ish. tengok entri-tengok entrii.. hahah btw, terima kasiii :)

apik pehe said...

hahaha..betol la tu..kan zureen kan..hahahah

zureen said...

apik pehe - muda dan kaya baru betul. hahaha

saiazuan said...

apa kata usya anak lelaki diorng..hehe

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive