blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, June 02, 2011

apabila sesuatu yang dibanggakan menjadi 'kemaluan'..

Pernah tak anda semua melakukan benda-benda yang membanggakan namun bertukar kepada kemaluan sesuatu yang memalukan dan rasa seperti nak menyamar menjadi badak sumbu. contohnya :






cik sushi : korang pernah tak? pernah tak?

21 comments:

said...

tajok tak boleh belah!

pernah terjadi itu semua!

kehkehh

zureen said...

ain - hik-hik. tu laa. pernah jadik kan? :P

said...

yang first tue selalu terjadik..hakhak

zureen said...

ain - hahahha! ni memang selalu kontoi kat kelas ni kan? ;p

saiazuan said...

hahaha xD

zureen said...

saiazuan - hihi.

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ penah2, penyakit SS lah katekan

p/s : SS-syok sndiri, ahaks!

zureen said...

pink velvet - hahah! tahu xpe..

Syuxer said...

ahahha pernah ini terjadi..tapi bukan sayala..;p..kemaluan eh??hahahha

zureen said...

syuxer - hahha! saja je tajuk entri tu. bia nampak menarik sikit nak baca.. hahah~

nursyamime said...

haha.. lawak2..
termalu..

Fendi said...

dashat tajuknyer..ingatkan ape yg terjadi..haha

Sarah Khan said...

haha saya suka yg 1st tuh.

btw saya seorang teacher so dah banyak jugak student buat macam tuh LOL

zureen said...

nusyamime - hahah! ada tak yang pernah awak buat? ;p

zureen said...

fendi - salah satu tips macam mana nak tarik pembaca.. ceyy!

zureen said...

sarah khan - wahh cikgu? saya bakal cikgu.. :)

Haszarrul (C.I.C.A.K) said...

wakakaka..."apabila sesuatu yang kita BANGGA jadi "kemaluan"...uik..wakakakakakak....

jom lenggang2 mcm penguin beramai2....

zureen said...

haszarrul - hahaha! asal lu nak tiru2 style wa lenggang? hahahha

tiha said...

Salam Perkenalan marilah join kontest blogsaya dan marilah beli brooch/hair pin/pin di blog saya http://fasham87.blogspot.com

zureen said...

tiha - okies~ :)

miki said...

http://goo.gl/tce9n
RAMAI NEWBIE YANG TELAH BERJAYA..SUDAH TERBUKTI..!http://goo.gl/tce9n

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive