blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Tuesday, May 10, 2011

okay, saya peminat Man United yang tak suka memekak!



entri ini bukan nak cari pasal. cuma nak membalas kenyataan salah seorang peminat chelsea di SINI . zureen nak ulang : entri ini bukan nak cari pasal, jauh sekali nak ajak awak bergaduh.


saya fan man united. oke. boleh kutuk sekarang. macam ni lah. situasinya sama. memekak ke, tak memekak ke sama saja. for sure kalau chelsea menang pun memang akan memekak punyelah! haha. tapi zureen dengan blogger ni kawan. member sesama blogger. cuma team je lain. tak pernah gaduh. :)

ya. memang. tak dinafikan peminat man united agak gentar dengan chelsea. tapi bukan bermakna kami sebagai peminat fanatik man united (ceyy) tidak mengharapkan apa-apa daripada pelayer-player man united tersebut. sememangnya kami menaruh harapan yang tinggi kerana match tersebut sangat penting!


awak, peminat man united ke, liverpool ke, chelsea ke, man city ke, kalau dah kalah, memang akan cari alasan. kalau awak just diam and duduk je, awak adalah sebilangan kecil yang berkelakuan sedemikian. ramai sangat member zureen yang tak puas hati  man united menang. tapi malas nak bertekak. menang tetap menang, kalah tetap kalah.

kesimpulannya, it is just a ball. sukan bola ni bukan untuk bergaduh, tapi untuk mengeratkan sillaturrahim. btw, memang happy gila man united menang sampai lambat masuk kuliah!

cik sushi : tak sabar nak tengok match man united vs. barca! 

4 comments:

Ariez Hazaril said...

biar org nk kata apa..
team kita mmg hebat..nk bt mcm mn kn??haha..

GLORY2X..!!

zureen said...

ariez - haha! tu laa pasal. man united memang hebat!

Himmymaru said...

Thanks sebab membalas entry Him. ;p
Tak perlu semua Fans Manchester terasa jika anda bukan hape yg seperti saya gambarkan. ^_^
Baru td dapat baca sbb tgk kat stats byk from blog zureen. ;p

*boleh bahhh kalau kau* ;DD

IZAHAR™ AZIZAN said...

terbalik ni... ase..

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive