blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, May 05, 2011

hari pertama ke kuliah dengan mata cam haram!

hari pertama masuk kuliah dengan mata yang bengkak. mula-mula nak ambil MC, cuti sakit. tapi sebenarnya tak lah sakit sangat kan? memang janggal sebab zureen tak pakai apa-apa pun! maksud zureen bukan bogel tak pakai baju, tapi tak pakai mekap! yelah, dah mata macam haram jadah katak, ada hati nak lawa-lawa pulak kan? haha. jom tengok muka zureen tanpa mekap + mata bengkak!







"haha... kuatnya study zureen.." (oke. ni bikin wa panas sket.. hahahha! love u ira!)

"pakai spek yang takda degree laa zureen"
"tak pegi hospital ke zureen?"

terima kasih laa zureen ucapkan kepada kawan-kawan yang memang risau tu. ada jugak yang ketawa! haha. cisss! tapi takpe, dah biasa. kami kan adik-beradik. sakat-menyakat tu biasalah kan?

"saya syorkan zureen letak air kencing sendiri dekat mata tuu supaya cepat sembuh"
"ya ya! air kencing yang fresh time pagi-pagi tu.."

"eee.. tak payahlaa.. kotor"

eh-eh? air kencing? boleh ka? tak pernah try pun. takut nak try. sebab benda tu kotor. makin bengkak pula nanti. so, post zureen ni nak tanya, wajarkah zureen gunakan air kencing zureen sikit untuk ubat mata zureen yang cam haram ni? haha!

cik sushi : takut nak try. eeee~

4 comments:

ash said...

try saja reen..bulih bha tu..dia okay nanti...dan sabar bebanyak okay..bukan selalu jadi budak rajin study,,hehehehe.))

zureen said...

ash - ceyy! bnyklaa study! haha

aisya said...

tak g klinik ke? kencing lipas? tak pernah dgr la..

zureen said...

aisya - tak. sbb takut! wuwuuw~

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive