blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Tuesday, April 26, 2011

18SX : nenek bogel.

Pada suatu malam, nenek pakai baju seksi.
Respon atuk? DIAM

Malam kedua, nenek pakai baju seksi lagi. 
Respon atuk? JUGA DIAM

Malam ketiga, nenek bogel. 
Atuk terus kata "YANG, NAPE BAJU TU TAK IRON DULU? KAN KEDUT TUUUUU!''

cik sushi : sumpah! lepas tu nenek tu mesti kondem, tak pun pegi buat plastic surgery! wahahahh!

6 comments:

Cik Azizah said...

kuikuikuik sengal tol atok tu!! tak baik tau...

zureen said...

cik azizah - hahaha !tahu xpe. memang tak baik entri ni. heh~

mnt said...

hahaha

atuk nenek sapa tu??

ksian kt dorang..

n_n

zureen said...

mnt - bukan saya. hihihi~

sweetandspicy said...

Hi zureen! Saya pun suka sushi juga. ;p Slalu dengar joke ni masa zaman sekolah.. lol

btw nice blog! :)

zureen said...

sweet - hihi. tu laa pasal refresh balik lawak yang dulu-dulu. bila baca gelak jugak kan? thanks wak! :)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive