blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, March 20, 2011

zureen mimpi basah?!


semua orang pun tidur. paling best, dapat mimpi basah yang baik-baik. paling x best bila mimpi yang tak best : kena kejar hantu, kena bunuh, kena sepak, kena tembak, kena tumbuk dan macam-macam lagi. tapi baru-baru ni mimpi zureen agak pelik sikit. mimpi basah. tak tahu laa nak klasifikasikan mimpi ni mimpi best ke tak.

mimpi:

zureen dengan kawan (tak nampak muka sape..tapi perempuan laa), nak pergi shopping. so, pakai cantik-cantik laa. dressing-dressing ala-ala nak pergi red carpet konon. bhahahha! lepas tu, zureen macam nak tunggu driver. tak sure laa driver or bus. tapi, memang tengah tunggu something laa. then, ada dua jejaka simbah air satu baldi kat zureen. ngam-ngam kena kepala!

memang BASAH laa!

1st tu tak marah, buat selamba dan masih fokus kepada objektif utama iaitu shopping. bila 2nd time dia simbah dari atas, zureen dongak. memang familiar laa wajah beliau-beliau itu! nak tahu sape?

encik toank (tukang simbah) dan encik auni (tukang tengok sambil senyum-senyum). ilustrasi mimpi tu macam ni laa lebih kurang :


korang agak-agak, apekah maksud mimpi ini? haha.
1. adakah zureen akan kena simbah?
2. kena hujan?
3. atau..

cik sushi : tak tahu nak komen apa. haha.

6 comments:

Yuz Ann Wana said...

hoho.. rasanya kn durg mw siram ko btol2 kali tuu... :p

zureen said...

wana - hahah! tu laa bhaaa.. tiba2 ni p siram2. hahahha

janna sapei said...

kene simbah tu..haha.comel laa:)

zureen said...

janna - haha. sape comel? ;p

Syat0za said...

ade rezeki akan melimpah! *ceyhh~ haha

zureen said...

zai - memandai je. ;p

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive