blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, February 17, 2011

TERIMA KASIH kepada 450++ orang ini

baiklah.
(backgroud music selow sikit)

asalammualaikum semua.
zureen buat entri khas ni kerana zureen nak mengucapkan happy birthday kepada cik Azureen Amjah yang ke-20! yeay! clap-clap-clap! haha. kesian, buat entri untuk sendiri kan? actually, zureen nak ucapakan terima kasih kepada yang dah wish dekat facebook and twitter. over 450++ jugak yang wish. sorry laa if zureen tak terreply ye? faham-faham jelah kalau guna wireless free kan? hihi. apapun, zureen sayang korang!

kepada yang wish dekat blog pun, zureen mengucapkan terima kasih. zureen takde nak buat giveaway birthday ke, something like that sebab terlalu busy dengan maulidur rasul minggu ni. lagipun, takut-takut takde orang nak join. haha!

kepada papa ke-49 (11 februari), adik lelaki - muhammad nazreen yang ke-18 (14 februari) dan amri ashraf yang ke-20 (18 februari), zureen mengucapkan selamat ulang tahun! semoga dimurahkan rezeki dan dirahmatiNya di dunia dan akhirat. amin.

kepada semua kawan-kawan sekelas zureen yang zureen sayang - chia, zusyafirah, flavia, rumaisa, nasiha sakina, syahirah, michelle, rynnora, fazilah, tengku shazlin, wendy, adeline dan ami harnani, terima kasih sebab simbah zureen dengan air. haha! love you all!

tengok tuu... 400 tuuuuu! hihi

tambah lagi!! 53 tuuuuuu! hihi



cik sushi : 1st time kena simbah air time birthday.

6 comments:

Azizan Zolkipli said...

yeayyy, saya termasuk dlm senarai ratusan penghadiah ucapan selamat harilahir kamu tu :)

zureen said...

azizan - tahniahhhhh! :)

supersaraa said...

ramainya wish..best2!! ;D

zureen said...

supersaraa - kawan-kawan sume best2. hihi

Noureen Collections said...

u r nice,that's why more than 400people wishing ur birthday!nway, happy birthday tau zureen!!

T Shirt Printing said...

Terima kasih atas informasi ini, amat menarik sekali. =)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive