blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, February 17, 2011

ALAMAK! zureen kena pinang!

ingat tak pak arab ada ngurat zureen dulu? haha. nak refresh balik macam mana pak arab tu ngurat, sila klik di sini oke? SINI

berbalik kepada tajuk di atas, zureen saja je buat style-style arab dekat facebook. tak tahu pulak ada yang terus nak melamar! haha. 




zureen tak larang nak berkawan.
tapi, bila dah masuk bab kawin ni, takut pula. hoho. =.=''
anyway, dia ni salah seorang yang wish birthday zureen yang ke-20 semalam. terima kasih ya? :)

cik sushi : ana tak kenal ante, ante tak kenal ana. macam mana tiba-tiba nak kawin lak ni?

2 comments:

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive