blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, January 29, 2011

YEAY! zureen dah ada twitter!!!

haha.
agak ketinggalan rasanya kan?
mula-mula memnag tak mahu buat benda ni.
tapi, pagi-pagi macam ni memang rasa bosan.
lebih-lebih lagi lepas solat subuh.
memang susah sangat nak tidur balik.

maka, terhasillah account TWITTER!
haha!

so, awak semua kena folo account twitter zureen okay?

see. SUMPAH account ni baru lagi. haha.



nak folo twitter zureen? klik SINI!

3 comments:

Syat0za said...

add zai! @syatoza hahaha

tomatokering :) said...

ada twiter tapi lama dah tak bukak . hehe :P

budak kampus said...

ahaha..tadi baru buat account twitter..harem x taw pape mula2..skunk ok sikit r..hehe

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive