blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, January 23, 2011

saya sayang abah saya contest

salam.
pagi-pagi buta ni nampaknya mata zureen masih tak boleh lelapkan mata. so, bila berblogwalking tadi, nampak pula 1 contest. rasa nak join pula. lagipun, dah lama zureen tak join contest-contest ni. haha. okaylah. jom serang contest ni!
klik INI untuk ke blog beliau :)

zureen dengan papa
oppss! kejap! kejap! papa bukan samseng tau. haha. papa memang macam ni kalau take picture. susah nak serius! haha. tu laa antara keistimewaan beliau actually. sangat kelakar! even student-student papa ada yang cakap papa ni sombong. sebenarnya, dia tak sombong. orang yang kenal or rapat dengan dia mesti akan selalu ketawa! hahaha.

zureen akan kongsikan sedikit latar belakang papa :)

nama : Amjah Hj. Yunus
nama glamor : amjah or jack (haha)
tarikh lahir : 11 FEBRUARI 1962
bangsa : brunei
pekerjaan : pensyarah akademik, IPG Kampus Keningau, Sabah
obses kepada : kamera DSLR (nikon D90), set karaoke, badminton!

zureen nak tag kepada :
aznizah
putera boi
dayu
hani
nordin

cik sushi : sebenarnya birthday papa tak lama lagi. 11 FEBRUARI 2011. kalau dapat hadiah dari contest ni mesti dia hepi gila-gila punya! haha.

10 comments:

~NieZa~ said...

wuwuwu
sy xprnah ambk gmbr sma bpa sy bdua2an
bpa sy pmalu orgnya
~.~
mka xdpt join la ni contest
hehehehe

Nordin said...

bapa saya rockers sampai ambil gambar dgn sy pun di allergic.. haha

fariza fauzi said...

thanks dear join contest i :)
papa u nampak muda, btw !!
hehehehe

GOOD LUCK dear !

zureen said...

kaka nieja - adadaaa.. betul bha? tipu ni kannnnnn..

zureen said...

nordin - so anda kena balik sekarang dan take picture! hahaha

zureen said...

fariza - no big deal :) memang suka join2 contest ni. hehe.

ejulz said...

anak bapak.. heHe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ur daddy from brunei?
oh, happy birthday to him. may God blessed him always ya.
eh, awal pulak sy wish. hehe.
btw, goodluck for the contest!

Gee said...

ehemm..kim salam ngam papa ...huhu

Narsis Corner Admin said...

Sayepon sayang... :D

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive