blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, January 05, 2011

awak, tolong jangan diet okay?

''ma, pa gemuk lah!''

''ma, pa gemuk tak?''

''pa rasa pa gemuk!''

''alamak, berat pa naik 5 kg!''

''pa tak mahu makan nasi''

''mulai hari ni, pa mau diet, pa mau makan mee saja''

encik amri ashraf. awak tak gemuk. sumpah! awak saja rasa awak gemuk. =.=''
saya tengok body awak okay je. tak gemuk pun.
jangan laa cengkung sangat. tak hensem.
kang tak pasal-pasal orang lain ingat awak putus cinta. 
yelah, dah cengkung macam tu mesti kawan-kawan awak or family awak risau.kan? adeh.



jangan diet okay? =)



4 comments:

farasakura said...

nasib fara pun same..
tapi fara yang nk diet ahaha
*winks

die asyik xbagi je diet wuuuwuu

lavender harum wangi said...

alamak~!! sama la kita.. encik chub mogok xnk makan~ wahahahha.. ngada2 nak slim mcm aku.. adeh~ =,="

zureen said...

fara - hahah! ye ke? alaaa.. jgnlaa diet.. dia dah suka awak macam tu.. :P

zureen said...

lavender - hahah! ye laa. dia tanak makan. huhu~ kena belanja makan pun xnk. ish-ish. =.=''

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive