blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, December 19, 2010

tidak dapat lupakan kekasih lama? zureen sedia membantu!

tak dapat lupa kekasih lama?
haha. jom! zureen sedia membantu!

1.Anda tulislah 10 pucuk surat dan anda poskan kat diri anda sendiri, pastu balaslah balik kesemua surat-surat tersebut. Lakukan setiap hari, 3 kali sehari. hihi.

2.Jauhkan diri anda daripada filem-filem Hindustan dan juga drama-drama swasta yang tangkap raung. :P

3.Join ruangan berkenalan di dalam majalah-majalah atau buat sesi berkenalan tepi-tepi jalan. Bukak lah warung khas untuk sesi interview tu. Alaaa.. bunga bukan sekuntum, kumbang lak berlambak lagi. hihi.

4.Buat perusahaan menternak itik. Nanti bila itik dah bertambah, pasti akan lupa kat pasangan anda tu, sebab terlalu sibuk menjaga itik-itik gembo. hihi lagi.

5.Sibukkan diri dengan bekerja. Bantai overtime banyak-banyak. Bila duit dah berjuta nanti, cari saja yang lain, kahwin terus, senang hidup tak payah susah-susah nak sakitkan kepala. kan? hihi.

6.pergi ngadap cermin yang sememangnya setia dengan anda. buatlah lawak gila yang tak masuk akal, pastu gelaklaa sendiri-sendiri. :)

7.Ulang perbuatan nih sampai 3x. ikut tau! oh-oh!

8.Kalau still teringat kat pasangan anda tu, anda pergi cari tangga. alaa.. cari sajalah dekat rumah mana-mana atau pun bangunan berhampiran, buat-buatlah terjatuh dari tangga, sampai terus hilang ingatan, nescaya, anda akan lupakan terus pasangan anda tuh. dengan diri sendiri pun anda tak akan ingat lagi. hihi.

9.Kalo ingatan anda masih ada, pergi saja rumah jiran sebelah, pinjam tukul, pastu buat tak tau sambil ketuk pala sendiri sampailah hilang ingatan. hihi :P

NOTE:

A.kalau jiran anda tak bagi minjam tukul, curikk je, pastu lari..takkan dok buat sesi berkenalan dengan jiran anda lak kan? hihi.

B.Kalau susah sangat, hantuk saja kepala anda tu kat dinding rumah, buat sampai rasa dah bosan dengan hantukan tuh.

10.Gantung gambar si dia kat dinding. kutuk, karate, gusti, gigit, mamam, telan atau buatlah apa-apa saja asal hati rasa puas.

cik sushi kata : sungguh mujarab. belum cuba belum tahu, dah cuba mesti tak mahu cuba lagi. hihi. okaylah, zureen mengucapkan SELAMAT MENCUBA!

6 comments:

Haa Fakihah said...

zureen dh try ek seme tu? menjadi ea? hahaha. cubit kang!

AfiQ said...

erk.. last2 masok spital gile lau ikot cara cik zureeen!! hahaha

zureen said...

akak fakihah - wakkaka! actually, sendiri pun xnk try ni.. nk wat experiment kt orang dulu.. wakkakakk~

zureen said...

afiq - zureen x jamin tau. haha!

zety said...

zureen,saya suke yang nombor 8.cooll cube la u buat dulu miahaha =)

zureen said...

zety - muahhaha! nk awak try dulu boleh? tgh carik mangsa experiment ni.. hihi~

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive