blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, December 08, 2010

RINGANNYA blog saya!!!!

haaa!
bila dah puas berpenguin-walk, zureen terjumpalah satu post sahabat blogger zureen ni..
memang menarik laa entri dia! :)
pasal 'kenapa blog kita berat'
yes.
kadang-kadang zureen pun mengalami situasi yang sama seperti beliau.
ada page-page yang sangat-sangat LAMBAT dan menyebabkan zureen berputus asa nak buat panguin walk di laman beliau. sorry to say, anda patut kurangkan widget-widget yang tak perlu.

nak tips untuk meringankan blog?
sila ke blog encik zai oke?

pastu, anda boleh check whether blog anda tu berat or ringan.
klik di sini dan check!!

zureen rasa best jugaklah sebab, lepas check berat blog, ni yang zureen dapat :



0.14 saat saja????
alhamdulillah.
dengan masa loading blog zureen macam ni cepat,
insyaAllah zureen tak akan dimaki laju-laju
sebab tak menyusahkan orang tunggu page blog zureen habis loading kan?

btw, thanks encik zai!!

14 comments:

Syat0za said...

wahahaha, same2 ^_^ eh, igtkan stacy tadi..hohoho

zureen said...

encik syatoza - hahah! stacy pulak dah. adesss~ malu sudaaa.

Haa Fakihah said...

hee. akak pnye 2.27 second.

zureen said...

akak fakihah - ahhhaa! berat-berat! hahah~ xdelaa.. okay laa tuu.. 2 saat je.. jgn loading sampai 1 minit sudah.. penat tunggu.. hihi

Haa Fakihah said...

hehe. tgk zureen punye ringan gile!

zureen said...

akak fakihah - hahah! tu laa pasal.. ingatkan berat sbb bnyk letak love-love ni.. rpenye sikit je effect dia kt blog.. heh~

skooz-san said...

mcm mne na wat tuhh ?? aja plish :p

zureen said...

skooz-san - awak klik perkataan 'di sini' yang wane pepel tu.. pastu ltak awak pnye url website dan check! :) if nak tnye apa2 tnye je..

Fxysche Nas said...

nak try !!!
hehe

zureen said...

Fxysche Nas - silakan.. :)

Acul said...

ringan tul :D

zureen said...

acul - hahah! :P

alif haris said...

wahh lg ringan la blog die .. kalah alif ... kui3

zureen said...

aliff - kui3!! ;p

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive