blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Tuesday, November 16, 2010

selamat sampai sayang~

salam.
hoho.
ya. ya.
agak malu juga mahu post-post benda begini.
tapi, ni kan personal blog.
suka hati laa kan? haha.

okay.
selamat sampai zureen ucapkan kepada encik amri ashraf ke destinasi yang dituju - besut, terengganu. sampai nanti message tau! even, handphone di sana masuk mesin basuh! haha.

eh-eh. di sana behave ya? jangan nakal-nakal. walaupun di sini tahu, di sana rasa best dapat jumpa KOREAN GIRLS kat airport hari tu. saya tahu mereka hot, tapi jangan ingat saya tak boleh jadi hot macam dorang. haha! baru sampai airport, sudah nakal. belum sampai rumah lagi. ish-ish.

di sana jangan lupa say tahniah dekat yan sebab dapat 5A hari tu. di sini minta di sana je lah yang bagi hadiah. wahahaha. di sini kedekut, di sini tahu. (gurauan semata-mata!).

hari tu dok sibuk-sibuk fikir nak bagi hadiah apa kan? janganlah bagi buku, dah laa dia dok struggle baca buku, dapat 5A kena bagi buku jugak! tak boleh macam tu. bagi laa dia kereta ke, rumah ke.. haha! (merapu sudah~)

ha. di sini teringat perkataan yang di sana sebut time kita gaduh-gaduh manja (sebab di sini jeles di sana dok perati korean girl sampai tak kelip-kelip mata), di sana kata ''rindu suda~'' haha! ya comel! tapi di sini masih tak puas hati sebab di sana kata ''annyeyong seyooo~'' kat minah korea tu. benci!

tapi, di sana jangan pelik sebab di sini mimpi TAEYANG semalam. na~ korean boy.
oklah di sana, di sini mahu sambung mimpi. haha.

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive