blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, June 18, 2010

CINTA ZUREEN hanya untuk SHAHIR AF8

salam.
sebenarnya entri ni zureen tujukan khas buat encik Shahir AF8.
Shahir, sila baca oke?
(zureen taip sungguh-sungguh!)



Encik Shahir,
semua orang tahu yang kita sedang hangat bercinta.
ya. mungkn ada yang belum tahu.
tapi, kita memang tengah hangat bercinta.
zureen tak minta banyak Encik Shahir, Zureen minta 5 perkara sahaja.
ya. 5 sahaja.

1. JANGAN NAKAL
Saya tahu Encik Shahir ramai peminat. mungkin mak datin pun ramai yang minat kat Encik Shahir. Tapi zureen harap Encik Shahir tak laa nakal-nakal dengan mereka. Kawan tu oke, zureen tak pernah halang pun. Kalau Encik Shahir tak nakal-nakal, benda ni akan mempertahankan hubungan kita yang dibina setahun lalu. Saya tahu Encik Shahir jarang keluar dengan kawan-kawan perempuan. Yang saya tahu, Encik Shahir keluar hangout pun kat kedai member or main futsal. Saya tahu. Sebab tu saya tak kisah atau risau sangat.

2. JANGAN LUPA.
Bila Encik Shahir dah hangout dengan member-member tu, jangan lupa mesej saya. Sejam sekali mesej pun tak apa. tapi, Encik Shahir yang saya kenal tak pernah lupakan saya. Encik Shahir selalu bagi mesej, setiap 30 saat ada saja mesej dari Encik Shahir. kadang-kadang zureen lupa nak balas sebab tengah sibuk buat kerja lain atau tengah ber'blogging'. Zureen minta maaf sangat-sangat. Harap Encik Shahir tak kecil hati dan takkan lupakan Zureen walau di mana Encik Shahir berada oke?

3. TENGOK GAMBAR
Bila Encik Shahir free, Encik Shahir belek-beleklah wajah zureen yang tak seberapa ni kat laman facebook. Zureen selalu update gambar tahu? jangan lupa komen atau paling kurang pun tekan butang 'like' tu. hehe. terubat jugak rindu Encik Shahir dekat zureen nanti kan? Tapi, bila tengok gambar-gambar Zureen tu, tak sah kalau takde komen dari Encik Shahir. rasa suka dan best sangat-sangat! TQ Encik Shahir!

Kalau tak dapat tengok gambar pun takpe, Encik Shahir boleh tengok-tengok raket badminton Encik Shahir kat rumah tu. mesti terubat atau teringat kembali detik-detik kita main badminton sama-sama kan? :)

4. PAKAI BAJU
Ya. Encik Shahir. Jangan lupa juga pakai atau ambik bau baju kapel yang kita beli hari tu. kui kui kui (20 juta kali). kalau tak nak pakai takpe, zureen tahu baju tu body fit! Encik Shahir malu nak pakai sebab nampak bentuk badan Encik Shahir yang tegap tu kan? takpe. Buat baju tu sebagai bantal busuk atau lap-lap peluh lepas main futsal pun takpe. Yang penting Encik Shahir ingat zureen dekat sini.

5. DENGAR SUARA
Encik Shahir, sebenarnya suara zureen lagi sedap daripada suara Encik Shahir kan? kita selalu nyanyi sama-sama. kui kui kui (20 juta kali). malunya! Okay, zureen minta, walau Encik Shahir bz macam mana pun, call-call laa zureen. Seminggu 3 kali pun takpe. Zureen faham.

Okaylah Encik Shahir, zureen tak minta banyak. Zureen minta 5 sahaja. Betul. Tak mahu minta lebih.Dan tak sabar nak tunggu Encik Shahir balik Sabah 19 JUN nanti!

Lelebiu Encik Shahir AF8 a.k.a AMRI ASHRAF! 
dari kiri : amri ashraf, papa

okay peminat shahir! bertendang! eh, bertendang lak. bertenang! sebenarnya, Amri Ashraf ni kena gelar Shahir kat kampus. Mereka-mereka semua kata muka dia iras shahir. heh. BTW, thanks sebab sudi membaca! kui kui kui (20 juta kali).

8 comments:

Boloque said...

uihh..kapel ngan syahir ker...waaa..tahniah2

zureen said...

boloque - haha! shahir jadi-jadian! :P

Anonymous said...

lawak.....

zureen said...

haha. :)

Haa Fakihah said...

hahaha. bikin panas! dik muke abg ipar akk mcm shahir. sbijik. :D

zureen said...

akak fahikah - kem salam kat dia tau.. hhehe minta autograp skalik! :P

Haa Fakihah said...

hehe. nak signn?? hahahaha. nti akak cr pic dia.

zureen said...

ok kak! settt!!!

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive