blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, November 06, 2010

happy birthday mama!

salam.
ya. birthday mama.
rasanya 1st time sambut birthday tengah-tengah malam macam ni.
sakit juga perut ni meng'postpone' masa dinner ke jam 12am!
papa punya kerja laa ni! haha

mama yang HOT,
ilove u very strong!
zureen memang degil.
pemalas.
kuat tidur.
im sorry tau.
tapi, zureen tidak melawan cakap mama kan ma? kan? hihi

mama yang HOT,
wish u all the best.
zureen sentiasa mendoakan kesihatan,
kekayaan, kebahagiaan mama.
jangan stress-stress sangat tau.

mama yang HOT,
present tu ikhlas dari zureen.
oh ya! dari encik amri ashraf juga.
dia pun mahu sibuksibuk kasi hadiah.
hihi.



sushi photography : sedap!

sushi photography : kiteorang family biasa-biasa ja. makan KFC cukup. love my family!

sushi photography : ni cium tangan ka, tidur kat tangan mama ni? haha *nakal sikit

sushi photography : sayang mama!

sushi photography : semua steady!

sushi photography : semua macam monyet! haha.

mama yang HOT,
jom pergi spa!
zureen rindu kena urut! haha.

HAPPY 14TH BIRTHDAY! OPPSSS! 41ST ACTUALLY. hihi.
love u!


sushi photography : we are HOT okay? :)




2 comments:

kerex said...

Your mom look sweet, anda mcm adik beradik, Yep! you two look hot~ .. jangan marah~ peace mama! :)

zureen said...

kerex - haha! thanks yaww! :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive