blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, November 19, 2010

fashionable with hijab contest!!

salam. okay. kali ni zureen nak try-try join contest. yes! saja, untuk suka-suki. hihi. lagi pun, main tangkap-tangkap gambar ni memang fav zureen. okaylah. contest ni dikelolakan (standard bm gitu! ceyy!) oleh cik tasha. nak tahu rules and regulations untuk menyertai contest ini, sila baca lagi. terima kasih. :)


cara-cara menyertai fashionable with hijab contest :-
* just upload SATU gambar anda memakai apa2 jenis hijab
* xkisah la klu kamu free hair, asalkan ada gmbr pkai tudung or shawl
* tajuk entry mestilah ini ya, ' fashionable with hijab contest ! '
* gambar itu mestilah menggambarkan FASHIONABLE WITH HIJAB
* maksudnya mungkin dari segi style hijab, makeup, matching of cloth or the way u pose
* terangkan sedikit kenapa cik tasha perlu pilih kamu
* gambar yg plg fashionable dari segi pendapat cik tasha akan menang!

syarat-syarat penyertaan:-
* anda harus meletakkan banner contest di side bar blog anda
* anda WAJIB menjadi follower cik tasha
* anda harus tag kepada 3 org rakan anda plg minimum dan 5 plg maximun
* rakan yg telah di tag harus diberitahu
* anda harus link blog cik tasha dlm blog anda
* apabila dah settle, tinggalkan link contest tu di comment box cik tasha so bleh cik tasha zassss pi!
* sesiapa yg menjual sebarang jenis hijab di BLOG atau WEBSITE tidak layak untuk menyertai  contest ni


hadiah:-
* dah tajuk contest pun fashionable with hijab, agak2 hadiah dia mesti dapat
   apa? jeng3x
* hadiah akan di pos menggunakan pos express/pos laju


clue utk menang:-
* psssttt... cik tasha suka kaler maler =p




okay.
gambar yang family zureen pilih untuk contest ni adalah... (nervous pula)


kena terangkan ke kenapa cik tasha perlu pilih zureen? adess. (malu syuda~)



okay. baiklah. setelah menyusun ayat betul-betul (wahahha) sebabnya begini :


''oleen ikut contest apa ni?''
''fashionable with hijab contest ma, kenapa?''
''ohh.. patutlah dari tadi mama tengok oleen sibuk-sibuk mau bergambar!''
''mama ni, jangan begitu. malu i. haha''

baiklah, kenyataan di atas menunjukkan zureen bersungguh- sungguh ikut contest ni. wahahhah!



''sejak bila anak mama pandai ikut-ikut contest ni?''

''1st time. tidak tahu macam mana ikut contest ni. just follow rules saja ni''


kenyataan di atas pula menunjukkan bahawa zureen 1st time ikut contest, dan contest itu datang dari kamu cik tasha!! congratuliationss! nanti saya bagi hadiah untuk kamuu.. wahahaha! (zureen pula yang bagi hadiah? haha.)


''kak, lama juga kakak ambil gambar ni?''
''kakak tidak fotogenik bha. penat suda ni. sudah 100+ keping, tidak ada yang comel-comel lagi ni..''
''bha.. caiyokkkk!!!''


kenyataan di atas pula menunjukkan, even zureen tidak fotogenik, tapi foto yang terhasil, bolehlaa tahan menunjukkan kehijaban tu kan? weeee~~


last but not least,


''ambil gambar ni laa.. yang ni ok SIKIT''
''SIKIT saja? macam mana mau ikut contest?''
''bha.. yala-yala. banyakkkkkk!!!''
''okay!''
''okay laa.. saya tidur dulu. dah siap bergambar nanti, mesej saya.''
''okay mucuk.''


dan sebab contest ni laa zureen terpaksa kerja overtime. tidak dapat message dia macam selalu. sibuk take picture kan? haha.




contest ni zureen tag kepada si cantik :
[asnizah maksit]
[haniey daniella yang COMEL]
[amnie]




thanks sebab buat contest yang comel [CIK TASHA!] <<<--- klik link beliau =)

selamat join semua! 
=)





4 comments:

iyrenne said...

adei..hahaha..knp aku ni juren..?
hahaha...aku bukan terer sangat mau berhijab ni..hahaha....malu siot aku babe...hhahaha..adedeh...hahaha....

zureen said...

haha! sayang! bukan.. zureen tag untuk memenuhi syarat jak.. hihi~ nda ikut pun nda apa.. :P

iyrenne said...

oo..ihihihi.....me try dulu k..hehehe..kalau ada keberanian...me update my blog k darla..huahaha...
XP

zureen said...

amnie - ok dear! muahhh! haha.

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive