blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, November 21, 2010

10 perkara comel yang dilakukan oleh si kacak

salam.
ya. tengah berangan ni.

SATU
''comel, saya ada something special untuk comel..''
''apa dia kacak?''
''tadaaaa... (mengeluarkan sejambak bunga)''
bestkan dapat bunga? bukan selalu pun. =.=''


DUA
ringgggg!!! (ringtone = super junior - no other)
''hello..''
''assalammualaikum comel!!''
''waalaikumsalam kacak.. ada apa pagi-pagi ni?''
''alaa.. nak say morning kat comel... (romantisnyaa!)''
''hehe.. morning too...''
''cepat bersiap! kacak nak ajak breakfast kat gerai''
homaigot! bestnya bila dia ajak makan breakfast sama-sama =.=''


TIGA
ringgggggg!!! (ringtone super junior lagi - no other)
''hello?''
''i love you (lalu letakkan telefon!)''
oh-oh. comel dan mampu buat kita tersenyum =.=''


EMPAT
''comel, ada present kat depan pintu!''
''depan pintu mana?''
''pintu bilik hostel laa...''
lalu melihat teddy bear comel (walaupun taklaa besar sangat) berada di depan pintu sambil memegang kad berbentuk hati tertera ayat 'i love u' di situ.. awww~ =.=''


LIMA
''comel, jom jogging! rindulah!''
''awww! mengada sungguh!''
''hehe..''
sangat comel bila dia tiba-tiba kata dia rindu kan? =.=''


ENAM
''kacak.. lepas ni nak buat apa?''
''comel.. jom makan aiskrim!''
eee.. comelnya jika si dia sendiri yang ajak kita makan aiskrim kan? comelnyaa!


TUJUH
''comel nak shopping? saya boleh teman. saya kuat. saya boleh angkat beg plastik banyak-banyak. haha!''
comelnya kalau dia boleh buat lawak sikit-sikit kan? =.=''


LAPAN
''comel, kenapa menangis?''
''huu~ mereka ejek saya pendek (mengada kan?)''
''alaa.. memang comel pendek pun.. hihi''
''eeeee..''
''comel, dengar sini. macam mana pun orang kata kat comel, comel tetap terbaik di hati kacak. comel sangat comel. nampak awet muda orang yang rendah-rendah ni..''
sangat comel bila si kacak menenangkan hati yang terguris. hilang juga rasa kecil hati tu kan? =.=''


SEMBILAN
''kacak.. comel tak puas hati dengan member kacak tu..boleh tegur dia elok-elok tak?''
''boleh. takde masalah. kacak tegur dia nanti k? kacak tak suka dia kacau comel..''
comel sekali bila kemachoan si kacak itu ditambah dengan sikapnya yang berani. protective! oh-oh! sangat comel! =.=''


SEPULUH
''mak, comel saya comel tau.. baik, family dorang pun okay.. ''
''comel kamu tu kuat tidur tak?''
''haah.. dia kuat tidur sikit.. tapi kacak boleh ajar dia sikit.. biasalah jiwa muda kan? tapi kan mak, dia pandai masak tahu?''
comelnya bila si kacak mempromosikan kita even dia tahu kita ni masih keanak-anakan. =.=''


SEPULUH + SATU :)
''saya sayang comel. saya tahu comel sayang saya. saya percayakan comel saya. saya tak pernah ragui dia''
dan sangat bermakna semua kecomelan di atas jika diserikan dengan kepercayaan daripada si kacak.=.=''


yang masih 'in a relationship' semoga bahagia selalu.
jaga dia baik-baik.
lakukan something sweet.
serius, dia akan tambah sayang.
=)

2 comments:

hatima said...

sangat sangat comel , auww :D

zureen said...

hihi. :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive